Férjem szerint sovány. Szerinted? KÉP
Én abszolút nem látom soványnak. Biztosan nem éhezik, pláne ha még hagy is a kajából. :) Inkább picit vékony legyen, mint túlsúlyos, előbbi nem árt, utóbbi tönkreteszi az egészségét.
Ha tényleg jó tápot kap, és amúgy egészséges, szerintem semmi gond.
most láttam ezt a képet, gondoltam illik ide, habár bull típusú kutyák testalkatát jellemzi:
Hááááát egyrészről gyorsan megnéztem egy "ennyi víz kell egy kutyának" kalkulátort, és aszerint is sok (amúgy csak azért kaptam fel rá a fejem, mert ha ezt arányosan átszámítod emberi mennyiségre (17*3=51 -> 2*3=6), akkor igen sok jön ki, de persze lehetnek különbségek ilyen szempontból ember és kutya között). Másrészt viszont ha egész nap pörög, akkor az élelem mellett logikus, hogy vízből is több kell neki, és mostanában melegebb is van (na, nem ma :-/).
Nem tudom, én azért megkérdezném az állatorvost, és ha nem legyint nagyot, kérnék egy vérképet + vizelet vizsgálatot, hogy tényleg nincs-e gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!