A tenyésztők hogyan ellenőrzik le hogy milyen körülmények közé kerülnek a kiskutyák?
A mi kutyánk tenyésztője 2 hónap múlva eljött, akkor hozta el a törzskönyvet,mert mikor elhoztuk, még nem volt kész. De láttam, hogy szétnézett, és a kutyát is megnézte. Nagyon meg volt elégedve, azt mondta, szép a szőre, jól néz ki, de ajánlotta, hogy adhatunk több kaját, mert picit sovány (az állatorvos mindig figyelmeztetett, hogy tartsuk soványan az ízületei miatt).
De lehet, hogy más tenyésztő nem megy el.
Az én fb profilomról nem tudnád kideríteni hogy van 2 kutyám, mert szinte nem is használtam az elmúlt 5 évben.
Vannak zakkant, mániákus tenyésztők akik állandóan érdeklődnek, kérdezősködnek a kutyáról miután nálad van, sőt még azt is mondják, hogy bármikor visszaviheted és lehet fedeztetni ha akarod, de nem ez az általános.
A legtöbb tenyésztő inkább csak pénzt csinál vele, annak ellenére, hogy mindenki azt hiszi, hogy ez nem hoz neki profitot. Levezeti a nagy baromságait, hogy azzal veszít, mert neki ez meg az ennyibe, meg annyiba került, de ezt nem kell elhinni, ez általában csak mese.
A tenyésztők igen nagy százaléka max kikérdezi a vevőt , miért akarja pont az ő kiskutyáját. Megkérdezi talán, hova kerül a kicsi. Jobbik esetben a címét, adatait is leírja. És kész. Sokan még ennyit sem tesznek.
A tenyésztő nem egy sablon, amit mindenkire rá lehet illeszteni. Emberek, akik különböző módon csinálják a tenyésztést és az eladást.
A vevő dolga kiválasztani azt a tenyésztőt, akiről úgy gondolja, mindenben megfelel az elvárásainak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!