Milyen nyugis-sportos kutyák vannak?
Figyelt kérdés
Tehát, nagytestű kutya mint pl. a vizsla, de nem rohangál annyit, de lehet vele sokat játszani. Viszont, tud kint nyugiba ülni, ha kell. Van ilyen fajta, ami nagytestű. félig sportos, félig nyugis?2010. febr. 21. 10:27
1/22 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert ismerösömmel, kimentünk horgászni, hozta a jack russel-jét, és nagyon jópofa aza kutya, egy csomót játszottam vele, vissza hozta a botot 100000x. De, nem bír nyugton maradni. Szaladt, és beugrott a tóba úszni... Hát aznap nem fogtam semmit. Ne értsétek félre, nagyon jót szórakoztam a kutyával, de az kicsit sok. Mert ha lesz kutyám, és minden hétvégén kimegyek pecázni, és vinném, akkor tudjon 1 kicsit nyugiba ott elmászkálni, vagy heverészni... Szóval értitek.
2010. febr. 21. 10:33
2/22 anonim válasza:
Nekem óriás schnauzerek vannak, egész nap heverésznek, aztán ha előveszem a pórázokat, mind pattan, mint a gumilabda. Több óra séta, futtatás, játék, aztán megy mindenki a helyére, megkapja a vacsorát és lustálkodik tovább. Ha magunkkal visszük valamelyiket horgászni, előbb jól kimozgatjuk, aztán nincs vele gond, heverészik a parton mellettünk.
3/22 anonim válasza:
Golden retriever szerintem. Mindig a kedvedben akar járni, ha csak feküdnie kell a boldogságodért azt is meg fogja tenni, de ha visztont játszani akarsz vele, akkor nagyon boldogan játszik. A világ legjobb kutyája!
4/22 anonim válasza:
Magyar vizsla. Az van nekem is, rengeteget játszunk és nyugis kutya.
6/22 anonim válasza:
nekem németjuhászom van,és ö is nyugis kutya,talán tulságosan is az,egész nap fekszik meg minden,
amikor meghallja a poráz csörgését azt se tudja hova menjen, utána amikor hazajövünk,kb 3ora séta után,akkor utána eszik és aztán pihenget,
szoval nyugis
7/22 anonim válasza:
Erdélyi kopó.Boxer, Németjuhász, Belga juhész stb. A terrierek alapból pörgős, vidám állatkák, nem igazán horgászathoz valóak :)
8/22 anonim válasza:
A boxer mióta nyugis? Nekünk volt és 5 óra séta egy hétvégén meg se kottyant neki, le se feküdt utána aludni.
9/22 anonim válasza:
Mudi. Ha kell száguld, ha kell napokat vár rád csöndben. De ő csak közepes méretű. Minden nem lehet tökéletes, a kisebb kutyák úgyis tovább élnek :D
10/22 anonim válasza:
Ha rendesen le van mozgatva, akkor igenis nyugis! ;) Kiállításra is jártam vele. Sokat kell vele foglalkozni, TANÍTANI kötelező! és tényleg lenyugszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!