Engeditek h a kutyátok nyalja az arcotokat/szátokat?
Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 14:38
2/27 anonim válasza:
Nem. A kezemet szabad, az arcom tabu. Én se nyalom az övét. :-)
3/27 anonim válasza:
aki akarja az engedi, aki nem az nem.
Én személy szerint hagyom, utána meg arcmosás :)
4/27 anonim válasza:
én nem engedem. de néha igy is- ugyis megteszi ...
5/27 anonim válasza:
arcomat hagyom de a számat nem
6/27 anonim válasza:
nem, egyiket sem engedem.
Ha megtörténik, mosdás.
7/27 anonim válasza:
én is hagyom,de ha a számat akarná megnyalni,azt nem engedem neki.
8/27 anonim válasza:
én sem engedem neki, de nagyon ritkán mégis ad egy puszit, ilyenkor nem szoktam bántani
9/27 anonim válasza:
a számat nem, de az arcomat megnyalhatja.... utána megmosom, vagy áttörlöm arctisztító kendővel... este meg teljes arcápolás... szerintem nincs ebben semmi, hogy a saját kutyám, akit mellesleg imádok arcon nyal:) amúgy meg, nem fordul gyakran elő, ritkán vannak ilyen kirohanásai, de annyira örül, meg annyira szeretetre méltó, hogy nem fosztom meg attól, hogy kinyilváníthassa:)
10/27 anonim válasza:
nem.
kinti kutya (újfounlandi érdekes is lenne házban), és mindent megrág - beleértve a macskakakát is, pedig sokfajta vitamint kap, és az orvos sem talált semmit nála.
hallottam már olyasmit, hogy a kutya szája tisztább, mint az emberé, de én ezt a szagok alapján nehezen tudom elképzelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!