Engeditek a nyuszit felmenni az ágyra?
enyém csak a kanapéra szokott felmenni, ott kiváncsiskodik, majd miután kinézelődte magát, megy is le, vagy akkor jön fel, ha tévézünk, és simiztetni akarja magát :) ágyra is fel tud, de nem jár fel, amúgy nem bogyózik sehova, csak a wc-jébe, a lakás legtávolabbi pontjából is rohan, ha valami dolga van :D
de nagyon sok helyen olvastam, vagy mondták, hogy lepisili az ágyat, meg jelölőbogyókat hagy, úgyhogy annyira nem jó ötlet...
a másik fele, hogy borzasztóan vedlik, ezért sem örülnék neki, ha felmenne az ágyba, de hál isten, vele ilyen gond nincs, nem vágyik az ágyra!
Én mindig is szerettem volna nyuszival aludni...
Alap, hogy lepisilte az ágyat, mert el akarja nyomni a szagunkat. Persze van amikor egy órát képes ott kibírni, összekuporodva, miközben én simogatom. De ha kimegyek valahova 2 percre, máris ott a tócsa, amit ecetes vízzel ajánlott kitakarítani.
Arra rájöttem, hogyha látom hogy pisil, ne lökjem le, mert akkor a faltól kezdve minden pisis lesz.
Egyáltalán nem "alap", hogy a nyuszi az ágyra ürít.
Nekem két nyuszim van, egyik sem bogyózik, vagy pisil sehova a ketrecen kívül.
Amúgy én fel szoktam őket engedni az ágyra, de csak a végébe, ahol a lábunk van, a párnára soha.
Nincs velük gond ilyenkor, max ha régen voltak fésülve, ottmarad pár szőrszál, de ennyi, arra meg ott az a ragacsos henger. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!