Kutyátoknak amelyiket a lakásban tartatok, minden séta után alaposan megmossátok a lábait mielőtt be engeditek a lakásba?
Nekem van egy 4 hónapos kölyök kutyám napi 5x megyünk ki a szabadba utána mindig lábmosás, az nélkül ne mehet fel a butorokra!Sajnos most vettem észre valami barnás-pirosas kiutést a 2 hátsó lábán az ujjak fölött!Nem kör alakú inkább ilyen szabálytalan!
Lehet a sok mosogatással rásegitettem valami fertőzésre?
Okés, köszi az eddigi válaszokat!
Továbiakat is szivesen várom!
Mi a fenének kell súrolni kefével? Annyira mocskos? Gondold el ha a te talpad kefével súrolná valaki. Fáj neki, bök. Igen, szerintem a sok sikálástól és vizezéstől sebesedett ki. Nem arra van kitalálva a kutya lába mint az ember keze, hogy 1 nap 20-szor sikáljuk!
Figyelj, ha sáros lesz, vagy télen esetleg sós lé kerül a lábára, akkor mosd le, de ne kefével, egy lavór langyos víz és egy régi mosdókendő vagy szivacs, vagy törülköző darab elég. Azzal finoman áztasd le a sarat s utána töröld meg neki. Sőt télen majd néha kend be vmi krémmel a talp párnáit, nagyon hasznos, már csak a só miatt is, sajnos télen nem tudjuk elkerülni.
Inkább szoktasd le hogy a bútorokra ugráljon, és ha csak porosnak látod elég egy vizes ronggyal letörölni és kész. Nem kell folyton áztatni, nem tesz jót a bőrének, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!