Kutyátoknak amelyiket a lakásban tartatok, minden séta után alaposan megmossátok a lábait mielőtt be engeditek a lakásba?
Nekem van egy 4 hónapos kölyök kutyám napi 5x megyünk ki a szabadba utána mindig lábmosás, az nélkül ne mehet fel a butorokra!Sajnos most vettem észre valami barnás-pirosas kiutést a 2 hátsó lábán az ujjak fölött!Nem kör alakú inkább ilyen szabálytalan!
Lehet a sok mosogatással rásegitettem valami fertőzésre?
akkor újra, ne keféld, ne mosd. Ha sáros töröld meg nedves kendővel. ha nem sáros, akkor hagyd úgy ahogy van.
gombás lehet, mindenféle fertőzést elkaphat
1) Az nem normális, ha a kutyának babapopsitalpa van. A babapopsi nem véd a fizikai sérülések ellen, amikbe aztán ráadásul belemásznak a bacik és elfertőződik. Attól csak a keményebb bőr véd, amit nem szabad folytonos vizezéssel meg súrolással megszűntetni.
2) Ha nem a keféléstől és a víztől van szerinted, akkor miért kérdezted, hogy attól van-e?
Uolsónak!
Elsődleges kérdés az volt h ki h tisztitja akutyája lábát!
A fertőzéses dolog csak elmélkedés volt!Ahhoz képest szépen rákantantak a témára XD
Mivel kiütésről írtál akérdésedben elég egyértelmű a gomba/fertőzés/allergia.
Egyiknek se jó ha mosod.
"Lehet a sok mosogatással rásegitettem valami fertőzésre?"
Szerinted ez kérdés, vagy elmélkedés? :)
Egyébként azért kattattunk rá a témára (az eredeti kérdés megválaszolása mellett!), mert szeretjük az állatokat, és szeretnénk, ha nem tennél akár jóindulatúan is rosszat a kutyáddal. Szép dolog a tisztaság, de ha túlzásba viszik, többet árt, mint használ. Na meg az erre adott válaszokkal vitatkozol, tehát újra és újra reagálunk rá, ezért több az ezzel kapcsolatos hozzászólás. Meg egyébként is, ha kérdezel valamit, ne csodálkozz, ha válaszolnak rá, főleg itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!