Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csivava vagy Golden retriever?

Csivava vagy Golden retriever?

Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 20:21
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
golden!!nekem labradorom van, de az ugyanaz, csak rövidebb szőrrel.Sokkal jobb, mint a "csiKAKA", ostálytársamnak van, de ronda!!!Főleg a hosszúszőrü, az olyan mint egy róka.Nagyon gagyi, semmi izgalom, nem vmi talpraesett jószág: osztársamé fél évvel idősebb, az enyém fél éves. És mikor ő 2,5 hónapos volt ugyan azzal volt lkerítve mint a csivava, csak kétszer olyan magas volt, simán átmászott rajta.Most kb. 25-30cm magas és egy 2m-es dróthálóval van elkerítve a "kis"25négyszetméteres "szobálya" ahol van az ólja egy aprókavicsos részen a többi füves.Sokkal jobb a Golden-, Labrador Retriever!!!!!!!!!(FIGYELEM EZ A RÉSZ XD GYANÚS, ELOLVASÁST CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGEL AJÁNLJUK!!) Mondjuk ha adnának ingyen egy csivavát elfogadnám.:)És boldog lennék, miután bedomtam a kályhába, és ezzel megvédtem az Univerzumot 20-30 csivava kölyöktől.XD
2010. júl. 20. 00:08
 32/34 anonim ***** válasza:
héééé!! ne sértegesd a rókákat!! :D
2010. júl. 20. 19:55
 33/34 anonim ***** válasza:
Na idefigyeljetek az egy dolog hogy nem tetszik, de attól még nem kell lemondani az egész fajtát, igenis jó nevelés mellett ugyanolyan mint bármely más kutya, csak kis testben. Nekem is csivavám van, nem harap meg senkit, nagyon játékos, 40cm megugorja, nagy túrákra megyünk simán bírja!!!!!!!!!!
2011. febr. 17. 16:53
 34/34 anonim ***** válasza:
Golden retriever.
2011. ápr. 22. 07:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!