Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csivava vagy Golden retriever?

Csivava vagy Golden retriever?

Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 20:21
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

nekem sem tetszenek a csivavák.

de egyéni szoc.problem:D

2010. febr. 26. 13:19
 22/34 anonim ***** válasza:
Golden
2010. febr. 26. 14:01
 23/34 anonim ***** válasza:
Golden retirever, mióta láttam a marley meg ént azóta imádom:)
2010. febr. 26. 17:11
 24/34 anonim ***** válasza:

egy bérházba?

csivava

Amúgy nekem a nagyobb testüek szimpibbel

jajj és a goldik ...

HÁT PERSZE H GOLDEN RETRIEVER

2010. febr. 26. 18:20
 25/34 anonim ***** válasza:
19%
Golden még ingyen sem kellene,csivava párti vagyok..Éljenek a csivavák!!
2010. febr. 26. 18:20
 26/34 anonim ***** válasza:
18%
Golden a seggedre, csivava a torkodra, ha ilyen hülyeségeket kérdezel.
2010. febr. 26. 19:44
 27/34 anonim ***** válasza:
GOLDEN-GOLDEN-GOLDEN!!!
2010. márc. 16. 16:06
 28/34 anonim válasza:

Golden-terievertt♥♥♥

annyira aranyos csak nekem nincs az enyémre időm.már 2éves.Lány.Lexy*,*

2010. ápr. 14. 15:23
 29/34 anonim válasza:
akinek ingyen sem kellene golden az nem komplett. nekem is goldenem van.. a legjobb kutafajta a világon 5 perc alatt megtanul trükköket bármit :D fantasztikus kutya... imádja a vizet és engedelmes ... csivava? csupasz ideggombóc semmi más.. kinek kellegy törpefejű denevér ? .. aki folyton remeg...=/ xD GOLDEN FOREVER<3333333
2010. máj. 14. 15:55
 30/34 anonim válasza:
Hogy lehet egyáltalán ilyet kérdezni??? Még szép, hogy golden! Egyik ismerősömnek csivavája, egy másiknak goldenje van. Ég és föld a küönbség. A csivava össze vissza pattog, nem lehet megsimogatni, ha hozzányúlsz mindig oda akar harapni (nem mintha olyan erős lenne a harapása) semmire nem jó, semmit nem lehet neki betnítani, a végtelenségig ostoba, nem is nevezném kutyának... ráadásul még csúnya is, bár ez ízlés kérdése... Ehhez képest a golden nemcsak gyönyörű, de egy igazi kezesbárány. Mindenkihez odamegy, mindig azt akarja, hogy simogassák, tényleg imádni való :D Ráadásul nagyon intelligens is, könnyen be lehet neki tanítani különféle gyakorlatokat. Csak néha nagyon engedetlen, bár ez nem tudom, más goldenekkel is így van-e... Mindenesetre ha egy igazi életrevaló kutyát szeretnél, a golden retrievert csak ajánlani tudom:D
2010. júl. 16. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!