Lehet egy kutyát alomra szoktatni?

Szia!
Inkább kutyapelusra, vagy újságpapírra, mint alomra.
Egyébként rá lehet szoktatni, csak könnyen megszokhatja, hogy fenn kényelmesebb, és előfordulhat, hogy lenn majd nem produkál semmit.
Üdv.
/Ja, mielőtt nekem ugranak az okosak, a kutyapelust a földre kell teríteni, nem a kutyára adni!/

Persze, az enyém nagyon gyorsan rászokott, hogy felpórszívózza az orrával (bár a macskának lett kirakva).
Alom=macska
Kutya=séta

Lusta embernek nem való kutya.
A kutya a dolga végeztével nemcsak végterméket produkál, hanem szociális életet is él: üzenetet "olvas" és hagy, területet jelöl stb. Én nem szoktatnám. Illetve ha nem lenne időm 3x-i sétára, nem tartanék kutyát. (lehet megkövezni)

Nem feltétlen lusta a kedves kérdező,hanem az is lehet,hogy dolgozik,és a munkája miatt nemtudja 3x levinni,mert úgy dolgozik:)
Kérdésre a válasz:Egyik ismerősöm is rátudta szoktatni,mert ő náluk is akadályozza a munka,de mikor leviszi ugyanúgy teszi a dolgát:)

Én is dolgozok képzeld: 9-17ig
Leviszem 8kor, majd 18kor és 23-24 között. Megoldható.
Vajon egy vizslát is rászoktatnál alomra?? Az nem pár csöppet pisil... miért kell a kiskutyákat külön kasztként kezelni?? Nem véletlen nem tudnak kutyául viselkedni.

minden normális ember dolgozik, én is 9 órát naponta, de a kutya lenn van egy nap 3x sétálni, ha nem tudtam volna bevállalni, nem tartanék kutyát:S
kár, hogy nem gondolkodnak az emberek:((((

Az átlagos macskaalom ásványi anyag.Hogy szagtalanítson, folyadékot vegyen fel,különböző kezeléseknek vetik alá. Az apró szemcsék könnyen belemehetnek a kutyák lábujjközébe. Ha nem veszik észre, gyulladás is lehet a következménye.
Lehet kapni már másféle almokat is. Segíthet a helyhez szoktató spré is talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!