Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Menhelyen lehet "igényeskedni"...

Menhelyen lehet "igényeskedni"? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
Szóval van egy "örökölt" hétévesem, öt éve van nálam és arra jutottam, hogy készen állok két kutyára, szeretnék egy újabb életet megmenteni, de vannak igényeim. A jelenlegi valamiféle kistestű terrier keverék, nagy mozgásigénnyel, nagyon okos, tényleg csodáljára jáenak, hogy mennyi mindent megtanult. Szeretném, ha az új kis jövevény szintén valami beagle, vagy terrier, vagy valami ilyesmi lenne, nyilván nem fajtatiszta, de a hasonló szellemi és fizikai erőnlét miatt, nem szeretnék az egyikkel másfél órát sétálni, a másikkal meg 20 perc után visszafordulni, illetve éppen ezért jó volna, ha csak egy kicsivel lenne fiatalabb, hogy ne egy kölyökkutyával kelljen "versenyeznie". Na, ha én ezzel a kívánságlistával így beállítok valahová, hogy ezt szeretném, akkor nem fogják közölni, hogy ez nem kívánságműsor, ne szórakozzak?
2015. márc. 24. 13:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sőt örülnek, hogy van elkézelésed, így jobban körülhatárolható, hogy milyen kutyát akarsz és milyet tuti nem. Én a TordasZoot ajánlom - a mi kutyánk onnan van és olyan, amilyet szerettünk volna. A menhely vezetője, Fedák Kriszta meg nagyon kedves volt és segített mindenben, meg tudta h melyik kutyájuk milyen jellem. Érdemes megnézni őket!
2015. márc. 24. 13:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Szuper, akkor nem lesznek kiakadva. Jó, ezen aggódtam picit. Köszönöm a tippet is, megnézem őket.
2015. márc. 24. 13:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Én dolgoztam önkéntesként menhelyen, az én kutyám is onnan van. Annak kifejezetten örülni fognak, hogy nem kölyköt akarsz feltétlenül kihozni, hanem pár éveset.
2015. márc. 24. 14:04
 4/5 anonim ***** válasza:
A TordasZoot en is ajanlom, ismerem oket szemelyesen, nagyon kedvesek. Es tenyleg jo, hogy ilyen hatarozott elkepzeleseid vannak.
2015. márc. 24. 14:44
 5/5 anonim válasza:
Ha a fentebb említett helyen nem találnál neked megfelelő kutyust, megnézheted a Tököli Elek-Ágh Állatmenhely Alapítványnál. Az én kutyusom pedig innen van :) Ők is szívesen segítenek választani az elképzelésednek megfelelően.
2015. márc. 24. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!