Ivartalanitott kutyának való tápról vélemény, esetleg tapasztalat?
Ezeknek a tápoknak ( fajtatáp, ivartalanított kutyáknak való táp) a nagy része szerintem egyszerű parasztvakítás.
Ivartalanítás után vannak olyan kutyák, akik könnyebben szednek fel súlyt. Erre a legjobb megoldás, ha kb 10%-kal kevesebbet kap enni vagy alacsonyabb kalóriatartalmú tápot adsz neki és többet van mozgatod.
Egyébként a legtöbb kutyánál egyáltalán nem okoz súlynövekedést az ivartalanítás.
"Az ivartalanítás következtében kutyája anyagcseréje és ebből kifolyólag táplálkozási igényei megváltoznak. A PRO PLAN Sterilised egy innovatív megoldás, hogy ivartalanított kutyája jó fizikális állapotban maradjon."
Én még hallottam olyan pletykát is hogy a vesekőre is hajlamosabb a kutya az ivartalanítás után és ezért jobbak a kifejezetten ilyen tápok. De szerintem egy Josera Balance bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!