Hágás- ki mit gondol róla? Valóban a legnagyobb pofátlanság?
Figyelt kérdés
Sokan azt mondják, hogy a legnagyobb pofátlanság a gazda felé, viszont több olyan videót is láttam kutyakiképzőktől, ahol a kutyák összeismerkedtek, és bepróbálkoztak hágó mozdulatokkal, és a kutyakiképző nem reagált, azt mondta, hogy a kutya ezzel mutatja ki a dominanciáját a másik kutya felé. Ti mit gondoltok?2015. márc. 12. 11:56
21/26 Szilvi & Argos válasza:
Bunkó dolog, kutyámnak azt se hagyom, hogy mancsát/fejét tegye más kutya hátára...kivéve, ha úgy látom, hogy játék lehet belőle, mert előfordul, hogy ezzel provokál játékot :D
Az baromság, hogy gazda jelenlétében ne hágjon kutyát...akkor pl a tüzelő szukákat hogy fedeztetnék? :)
A baj, hogy a legtöbb gazdi nem is tudja, hogy ez mekkora probléma, és más kutya kilyukaszthatná az övét a mászásért
22/26 anonim válasza:
Mondjuk szitu függő,hogy mi a gazda fele szóló üzenet,de mivel én soha nem hagyom,hogy más kutyát hágjon ,ha még is megteszi úgy,hogy ott vagyok,,az egyértelműen pofátlanság.
23/26 anonim válasza:
Mondjuk mert a fedezés az nem ugyanaz, mint a dominancia.
24/26 anonim válasza:
Szilvi Argosznak írtam amúgy.
25/26 Szilvi & Argos válasza:
Jaja más...csak tisztáztam, mielőtt vki beleköt :D
Örülök, hogy egy véleményen vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!