A szomszéd beszólt hogy hangosan hallgatom a zenét. Azért mert két láncon tartott kutyája ugat. Hol tudom felnyomni, hogy vigyék el a kutyáit?
Minimum napi 3 órát ugatnak egyfolytában! Ha kell több napnyi felvételt tudok csinálni erről!
Beszólt, hogy hangosan hallgatom a zenét, mire reagáltam, hogy a kutyái ugatása miatt. Azt mondta, hogy a kutyának az a dolga, hogy ugasson, milyen jogon akarom én elcsendesíteni a kutyáit.
Reagáltam, hogy a zenének az a dolga, hogy szóljon, milyen jogon akarja Ő elcsendesíteni a hifim?
Azt mondta, hogy nagyon ráfázok, ha még egyszer zavarni fogja a zeném!
Én nem akartam háborút, de akkor legyen! Szereti a kutyáit, szokott hozzájuk dumálni! De bosszút akarok állni!
Hogy tudom felnyomni őt, hogy két kutyáját láncon tartva napi 3-4 órát ugat? Mondom, felvételt is csinálhatok akár heteken át! Bizonyítékom meglesz!
a település
jegyzőjénél tehetsz panaszt
Ezzel csak az a baj hogy hiába vinnék el a kutyákat, rövid időn belül jönnének a következők és kezdődik az egész előlről.
Egyébként helyesen szóltál, én se mondtam volna mást. Esetleg megijesztheted azzal, hogy "csak nehogy valami véletlen folytán egyik nap azt vegye észre hogy holtak a kutyái", szerintem ettől meg fog ijedni és ha szereti a kutyáit akkor tesz valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!