A szomszéd bántja a kutyámat. Mit lehet csinálni?
Nálunk is ugyanez volt, én leüvöltöttem a gyereket, azóta nem csinálja, de legalább az anyja nem mert utána szólni már.
Amúgy ahol problémás a kerítés, oda nádkerítést tettem fel.
kamera felvenni és legközelebb megmondani, hogy a kicsi fia ezt csinálja ha baj lesz akkor itt a bizonyíték, hogy a fia a hülye. Ez a gyakorlatban persze nem lesz felhasználható, de az emberek 90%-a nagyon elgondolkozik, hogy folytassa-e a disznóságait ha a lebukás veszélye valós.
Amúgy tényleg nád, bár sanszos, hogy a kutya letépi ha már így örjöng. Nálunk az vált be, hogy 1,5 méterre a szomszéd kerítésétől felhúztam másik kerítést a kettő közé tettem a veteményes, a szomszéd felőli közvetlen kerítésre nádat. Nálunk a szomszéd kutya volt genya, folyamatosan átpisilt az én kanjaim területére, a kerítés mellett mutogatta magát, ha kölyök közel ment a kerítéshez annak megpróbált nekimenni és hasonlók. + A kutyák folyamatos lehívása arról a kerítésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!