Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hágás- ki mit gondol róla?...

Hágás- ki mit gondol róla? Valóban a legnagyobb pofátlanság?

Figyelt kérdés
Sokan azt mondják, hogy a legnagyobb pofátlanság a gazda felé, viszont több olyan videót is láttam kutyakiképzőktől, ahol a kutyák összeismerkedtek, és bepróbálkoztak hágó mozdulatokkal, és a kutyakiképző nem reagált, azt mondta, hogy a kutya ezzel mutatja ki a dominanciáját a másik kutya felé. Ti mit gondoltok?
2015. márc. 12. 11:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
54%

:)

Mondjuk ha nem a másik kutyával foglalkozna közben, hanem engedm bámulna, hogy "na bazzeg, látod, én mennyire kemény vagyok", vagy ugyanígy itthon egy párnát kezdene el tologatni, azt azért magamra venném. Szóval ez is szituációfüggő dolog.

2015. márc. 12. 13:33
 12/26 A kérdező kommentje:
Persze akumi, ez esetben én is megtanítanám őt repülni, de mikor egyértelműen a másik kutyának csinálja, akkor rohadtul nincs ahhoz köze, hogy a mi viszonyunk milyen.
2015. márc. 12. 13:38
 13/26 anonim ***** válasza:
33%
Ez márpedig a gazdinak is szól. Akár tetszik, akár nem, így van. A gazdi jelenlétében ilyet nem lenne szabad tennie, jól írta az egyik válaszoló. Nézzétek csak meg, a neveletlen földszintes nagymami kutyák kb folyamatosan ezt csinálják. A nagyon jól nevelt kutyák meg egyáltalán nem. Akkor mégiscsak neveléssel függ össze, nem?
2015. márc. 12. 15:17
 14/26 anonim ***** válasza:
54%
ha másik kutyát hág csak akkor tartom felém való pofátlanságnak, ha közben kvázi vigyorogva néz rám, hogy nézd, mekkora faszagyerek vagyok... :D
2015. márc. 12. 15:32
 15/26 anonim ***** válasza:
54%
ha másik kutyát hág csak akkor tartom felém való pofátlanságnak, ha közben kvázi vigyorogva néz rám, hogy nézd, mekkora ****gyerek vagyok... :D
2015. márc. 12. 15:33
 16/26 anonim ***** válasza:
A nagyon jól nevelt kutyám is megpróbálta. Elmagyaráztam neki, hogy a vendég kiállítási huskyra ha csak fenyegetően ráásít, akkor vége a világnak, véletlenül se akadjon bele a foga semmijébe, akárhogy idegesíti, mert megnyúzom, erre másnap kínjában elkezdte hágni. Nagyon le akarta rendezni valahogy, az agyára ment :D És ugye ha a morgás-hörgés-odakapás tilos, akkor csak ez marad.
2015. márc. 12. 15:46
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a pofátlanság ha a gazdi nem szól rá így viselkedő kutyájára határozottan:)

Pont a tegnapi napon történt, hogy egy üzlet előtt kikötött, békés és szépen várakozó kistestű kutyát lerohant egy vizsla és percekig toszogatta, a gazdája pedig ácsorgott 1x2x szólongatta. Szegény áldozat pedig csak forgolódott jobbra-balra mire odaértem és finoman megjegyeztem a pofátlan kutya gazdájának, hogy szerencse hogy ilyen békésen tűri a másik kutya, mert ezt nem biztos, hogy más kutyával simán megcsinálhatja.

2015. márc. 12. 15:46
 18/26 A kérdező kommentje:
Az a vizsla nem Demény volt véletlenül?:D
2015. márc. 12. 15:49
 19/26 anonim ***** válasza:
Nem,de lehet, hogy hasonló habitusú:) de az én kutyám pl. ha meghallja a csattogását és még nem is látja, hátraarcban menekül, mivel folyton végiggyalogol rajta...
2015. márc. 12. 15:57
 20/26 anonim ***** válasza:
Na erről beszélek. Biztosan megpróbálja a domináns kutya is, de nem mindegy,hogy gazdi ácsorog és szólongatja, a kutya meg sz.rik rá, vagy pedig évente egyszer-kétszer próbálkozik. Nekem ciki, amikor egy adott kutya kb minden alkalommal a futin, minden kutyánál bepróbálkozik és a gazdi meg azt mondogatja, hogy háááát lehet, hgoy kéne neki egy barátnőőőőőő....
2015. márc. 12. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!