Szüleim nem oltják be a kutyát?
Inkább anyádék féljenek a büntitől.
Nem attól lesz veszett a kutya, hogy nincs oltása. Nyugodtan mehetsz a közelébe. Gondolom, nem nagyon van utcán, (meg féreghajtózva sincs)...
Mert hogy hűde sok dolguk van (Amúgy én szoktam vinni)
Meg mert hűde drága.
Meg hogy semmi baja nem lesz-.-
" félek közelébe menni."
Ez azt jelenti, hogy láncon van, jól értem?...
Törvény szerint KÖTELEZŐ minden évben beoltatni a kutyát legalább veszettség ellen. Aki ezt elmulasztja, törvénysértést követ el.
És nem azért van a törvény, hogy a gonosz háttérhatalmak lehúzzák a jónépet és mérgezzék a kutyákat, hanem mert a veszettség egy gyógyíthatatlan, emberre is 100%-ban halálos betegség, ami védőoltással tökéletesen megelőzhető.
Nem olyan drága az az oltás (főleg a bírsághoz képest), hogy ne lehessen kigazdálkodni évente 1x. Vagy ha olyan rosszul éltek, akkor minek a kutya?? Mit csináltok, ha megbetegszik?
Nem élünk rosszul.
Meg is harapott egy embert egyszer akkor se volt beoltva, de azt hazudták hogy be van.
Mi lett volna ha az ember veszett lesz?????????
Nem jelent fel az orvos, vidd nyugodtan.
Oltási könyv kell!
Chip van benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!