11 vagyok, emeletes házban élek. Szerintetek megengedik a szüleim, hogy ilyen kutyám legyen? Mert én nagyon rég szerettem volna már egyet, de nem engedték, mert nagy felelősség, és most, a 12. szülinapomon? Mondjuk nekem ezek a fajták jönnek be.
Kedves Zsanika!
Miből gondolod, hogy mi ITT meg tudjuk mondani, hogy a szüleid engedik, vagy sem, hogy kutyát tarthass?
Őket kérdezd!
sok sok sok pénz...
Állatorvos, kaja, csip, fürdetés, nyírás.. sétáltatás.. Kutya is drága..
Nyávog is éjszaka...
Szóval, egy yorkshire terriert szeretnél. MIÉRT? Mit tudsz neki nyújtani?
Az oké, hogy tetszik, de meg kell értened, hogy ez egy kutya. A kölyköket naponta 2 óránként kell levinned, hogy megtanulja a szobatisztaságot. Nevelned, tanítanod, sétálnod, etetned kell. Napi 3 sétát kell biztosítanod számára, és mivel ez egy terrier, nem kicsi a mozgásigénye sem.
Ezt a fajtát ráadásul boldog-boldogtalan szaporítja, így nem érdemes az OLX és hasonló, hirdetős oldalakról kutyát választani, ha komolyan gondolod a kisállat tartását. Tenyésztőket kell keresned, akiknél egy ilyen kutya 80-120 ezernél kezdődik. Azt sem tudjuk, miért nem engedték meg eddig neked. Talán nem tartanak elég felelősnek, vagy nincs ennyi pénzetek egy kutyára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!