Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Valami törvény kellene a...

Valami törvény kellene a nagytestű kutyákra?

Figyelt kérdés
mostanában sok volt a kutyatámadás!
2010. febr. 11. 20:16
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
100%

Akárki akáármit is mond a gazda a felelős a kutyája tetteiért akármit is csinál, ezt kellene a törvénybe is beleírni.

Aki meg nemismeri a kutyáját h mire is képes , annak meg nemvaló semekkora kutya sem....

2010. febr. 12. 20:37
 42/62 anonim ***** válasza:
68%
Huzzál már innen te hulye 100%-os! Mi közöd neked a kutyákhoz? Ha ennyire utálod akkor nem kéne ide írkálni! Idekutyaismerő és szerető emberek járnak! Tanulj már meg olvasni! Egy kisbabát egy yorki is ki tud nyírni! Neked tuti nem adnák meg az engedélyt, mert olyan degenerált vagy, nem a kutya a hibás hanem te... Szerencséten gyereked elszeparálva fog felnőni és belőle is ilyen kis bunkó állatgyűlölő lesz!
2010. febr. 12. 20:37
 43/62 anonim ***** válasza:
16%

20 37

neked mi bajod?kinek képzeled te magad!könnyű az akvárium mellől beszélni.a halak nem harapnak!

itt van a kislányom meg a kutyái!!! [link]

(csak hogy nem mellébeszélek!)akkor sem tartanák nagy kutyát!

2010. febr. 12. 23:02
 44/62 anonim ***** válasza:
79%
Ó jaj te mit képzelsz magadról hogy idejössz okoskodni? Egész életemben kutyáztam, komondorok, újfundlandi, roti keverék, malamut és hasonló kutyák között nőttem fel! 10 éve van saját kutyám! Most éppen 3! Amúgy az ott mi a képen, plüsskutya? Még a macskám is nagyobb(at harap, 5 kg és csak fél éves)! Nekem igazi kutyáim vannak, akik tudnak ugatni, meg harapni, és van erejük, és nem ilyen kis kényes ölebek! Kint laknak még télen is mert imádják! És nevelve vannak, és kutyaiskolába járnak, terelünk, kutyás táborokba járunk, minden nap sétálunk, és elhúznak szánkón, frizbiznek, tetőre másznak, megvédenek az rossz emberektől a késői sétán! Úgyhogy szerintem húzd meg magad mielőtt úgy döntesz hogy valakinek beszólsz! Mert hogy halvány gőzöd nincs a kutyákhoz az biztos! Attól nem lesz hogy veszel egy 200 ezres kis divatkutyát a gyereknek játék gyanánt (bár téged nézve inkább szaporítótól vetted egy 10esért) még nem fogsz hozzájuk érteni!
2010. febr. 13. 00:31
 45/62 anonim ***** válasza:
61%
Legalább a szőrét megfésülhetnéd annak kiskutyának, mert olyan mint amikor az ember nem mos hajat két hétig! Ja hogy azt nem mered mert nem tudtad hogy kutyát veszel és most rádmorog ha valami nem tetszik neki?
2010. febr. 13. 00:32
 46/62 anonim ***** válasza:
44%
Remélem hogy egyszer az egyszer leharapja a gyereked ujját a pici kutyája. Mert úgy látszik te a kicsi kutyákat nem tartod kutyának. Pedig tudd meg hogy a kicsi kutyák sokkal többet támadnak. És pont az ilyenek miatt amilyen te vagy, aki csak a nagy kutyákat tarja kutyának (veszélyesnek) az ilyen piciket meg, ezért nem neveli. Szerencsétlenek... Addigis menj vissza és nézd a Maónika sót, mert kb olyan szinten van aki mindent elhisz amit mondanak neki a tv-ben.
2010. febr. 13. 00:38
 47/62 anonim ***** válasza:
100%

Húú de felboszantott az egyik okoskodó !!!

Ugyan már ember ,akkor senki ne tartson semmilyen kutyát mert egy időzített bomba ??

Nevetséges vagy a gagyi beszólásaiddal , én már írtam egy kommentet , 2 hugom is van az egyik 13 a másik 7 éves mégse, soha mikor eljönnek baj nincsen !

Amit a kislányod a kezében tart NEM KUTYA csak egy lábtörlő ! És tudod ha egy tacskó megtámadná az udvaron játszó 2 éves gyereket pl . akkor ő is darabokra tudná tépni ! Nem gondolod ?? Miért kell bántani mindenkinek a nagytestű kutyákat ??

És mert harci kutya, az olyan túltenyésztett kis méregzsákok mint a tiéd , azok a leg agresszívak ... !

Tudod te mi az hogy kutya ??

Nem hiszem , honnan tudod hogy az a kislány akit széttépett a Roti nem e bántotta a kutyát, nem e húzta meg a fülét, nem a ilyesztette meg , vagy kapott e az a kutya enni rendesen , és még 1000 dolgot fel tudnék sorolni hogy mi miatt ugorhatott neki a kutya .... EZRET ... na most akkor ?? Ki volt a hibás ??

Nevetséges ahogy megpróbálja itt 1-2 ember besározni a kutyáinkat , a fajtákat , de ez nem fog menni !

Mert MI itt ÁLLATBARÁTOK vagyunk .

Engem is harapott meg kutya nem is 1x , mikor a Komondor nekem ugrott bizony a gazdája hozta a puskát és a szemem előtt agyon lőtte volna , de nem hagytam , mert tudtam azt hogy a kutya fejét simogattam , és a szeméből türtem el a szőrt, amit még akkor nem tudtam hogy talán nem szabadna mert zavarja ... Én voltam a hibás !!!

Megígértettem velük hogy nem bántják ha kell haza hozom de nem engedem hogy megöljék ... Azóta kb.: havonta járok a kutyát ellenőrizni hogy megvan e , és megvan azóta senkit és előtte sem bántott senkit sem , tehát ebből is látszik ÉN voltam a támadás kiváltója ...

Nem a kutya támadott nekem ok nélkül!

Erről ennyit !

Most rakok be 3 képet a kutyimról , 6-5-3évesek és egy 8 hónapos kutyám van ! /a fejem ne nézzétek ezek 2 éve készületek /

Az eslő képen úgy néznek ki mint akik meg akarnak enni , ez látszik ... !

[link]

[link]

[link]

2010. febr. 13. 10:46
 48/62 anonim ***** válasza:
100%

Ui: A kutyám fülét nem ÉN vágattam le , hanem a tenyésztője , a kicsit így kérék , így vették volna meg , de a végén nem jöttek érte, így tehát én vásároltam meg 5 hónaposan !

Nekem sem tetszik annyira , de én így is szeretem , bár füllel jobban tetszene!

2010. febr. 13. 10:50
 49/62 anonim ***** válasza:
86%

sajnálom ha valakit megsértettem,nem szoktam ilyen lenni a belinkelt cikk dühített fel hisz az elhunyt szegény kislány egyidős a lányommal!én senkit nem bunkóztam ,hülyéztem odaírtam hogy tisztelet a kivételnek!

nekünk mindig volt kutyánk mármint nekem is gyerekorom óta,én figyelembe vettem hogy a gyermekeim mellé milyen fajtát szeretnénk nem divatból hanem nekik ez tetszett!

hetekig nézegettük olvasgattuk a viselkedését mire ennél a fajtánál döntöttünk tudatosan.

nem 10 ezer Ft volt!mondjuk ez mindegy!

gyönyörűek a belinkelt képek a kutyákról,gratulálok!

én nem tartanák ilyet hisz nem értek hozzá!

mégegyszer nem akartam feldühíteni azt aki tisztességesen ,felelőségteljesen tart (vagy tenyészt) ilyen kutyát!

szép napot!

2010. febr. 13. 11:33
 50/62 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Utolsó !

Rendben akkor ezt a csontot is lerágtuk :)

Köszönöm a dicséretet :)

Üdv neked is .

2010. febr. 13. 12:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!