Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Valami törvény kellene a...

Valami törvény kellene a nagytestű kutyákra?

Figyelt kérdés
mostanában sok volt a kutyatámadás!
2010. febr. 11. 20:16
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy kérdés volt már Cane corsod? Ha nem akkor ne szidd azt a fajtát!!! Nekem az van és egy bárány! Nevelés kérdése, valamint egy Rotival nőttem fel ő is az volt! Én a kegyetlen állattartást szabályoznám törvénnyel, attól őrülnek meg a kutyák!
2010. febr. 12. 13:11
 22/62 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de mi az, hogy gyerek mellé minek vesznek rottweilert?

Kifejezetten családi kutya, gyerekek mellé nagyon ajálnják! Ha valamihez nem értesz, tényleg ne akadj ki rajta!!!

Saját tapasztalat, 7 éves koromban vették meg a szüleim az első rotit, volt jónéhány az eddig eltelt 20 év alatt. Soha még csak meg sem morogtak minket, és az sem volt probléma, hogy ha egyedül hagytak minket a kutyákkal. Vigyáztak ránk.

2010. febr. 12. 14:11
 23/62 A kérdező kommentje:

én nem szidtam! a cane corso gyönyörű kutya,a barátomnak van több is!de ha elmegyek hozzá nem igazán merek bemenni! félreértettél. én a te véleményeden vagyok,a kutyatartással van probléma!

a corso csak egy példa volt,arra értettem hogy olyan tartson ilyen kutyát aki ért is hozzá.nincs igazam!!

nem hiszem hogy egy yorki képes lenne embert ölni.érted a célzást!

egy állatbarát!!

2010. febr. 12. 14:13
 24/62 A kérdező kommentje:

14 11-nek

értelek! ti biztos kellő körültekintéssel tartottátok,megadva neki a számára legmegfelelőbb életkörülményt.de sajnos vannak ellenpéldák!

2010. febr. 12. 14:18
 25/62 anonim ***** válasza:
100%
Shih-tzu is megtámadhat egy gyereket, csak épp nem tud akkorát harapni. A nagy kutyák nem támadnak többet, sőt, csak ha igen akkor veszélyesek. Ettől függetlenül a kicsi kutya élete is meg van keserítve ha ilyen támadós...
2010. febr. 12. 14:46
 26/62 anonim ***** válasza:
33%

kutyába sose bízz!!lehet ölbe szoktatni,bármit tenni vele a kutya az kutya!értem a kérdezőt szerintem is nagy felelőség "harci"kutyát tartani.a kutyatartókra kellene valami törvény szerintem.nyugaton erre szigorú törvény van.

sajnos ez az ország ettől a kérdéstől még nagyon messze van!

2010. febr. 12. 15:07
 27/62 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, nincs igazad! A kutya nem vadállat, amit a kutyaiskolában betörnek. 100 ezer éve az ember társa, arra szelektálták, hogy ne legyen agresszív az emberrel szemben. Természetesen nevelés mellett! Amerikában évente 30-40 ember hal meg kutyatámadás miatt, de 18-19 EZER MÁSIK EMBER KEZE ÁLTAL! Ezt a különbséget még az emberek nagyobb száma sem indokolja.
2010. febr. 12. 15:16
 28/62 anonim ***** válasza:
38%

akár hogy is van nem fogok a gyerekeim mellé időzítőbombát venni!!olvastam a belinkelt cikket ,azt írja a kutyák szelídek és a gyerekekkel nőttek fel!akkor hogy van ez?

nagyon sokan divatból vesznek kutyát,és tök süketek hozzá.

a tartásra kell törvény mindenféleképpen.

üdv.:niki

A tenyésztőket nem akartam megsérteni!

2010. febr. 12. 15:16
 29/62 anonim ***** válasza:
100%
ha baj történik FELELJEN a gazdi!ennyi.
2010. febr. 12. 15:20
 30/62 anonim ***** válasza:
100%
a kutyatartás nagy felelősség!olyan tartson "harci"kutyát aki ért is hozzá!nem elég csak megvenni foglalkozni is kell velük.aki nem ért hozzá vegyen :tengerimalacot
2010. febr. 12. 15:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!