Elveszett a kutyám!?
Figyelt kérdés
Volt egy szép közepes kutyám Pittbul és valami Juhász kutya keveréke volt, vad volt ő a maga müdján de nagyon szerettem. Volt mellete egy kisebb pincsi kutya is eggyüt nőttek fel de mégis bántotta, szóval játszott volna ő vele de a kicsinek az nem játék volt, hisz már a lábát is átharapta szegénynek, akit rögtön vittem az orvoshoz. Nos a kutya evett egyszer 3 tyukot, 2 hétre rá peddig 14 tyukot ami nem volt jó, szóval ő csak játszott volna velük de meghaltak :( A kutyát oda adtam egy falubeli ismerősönek akivel van sok birkája aztmondta neki ugyis kell oda mert loptak tőle birkát. A kutyát elmentem 2 nap mulva megnézni szegény láncon volt, de érthető hisz ha elengedte volna egyből hazajön igy megkellet szokatni. Majd elakartam vinni a chip et mivel a kutya bevan chipeltetve és hogy az ő nevén legyen meg nála legyen a chip kis doboza is. Aztmondta a kutya lehúzta a nyakáról a láncot és elment, nemtudja hol lehet. Azóta minden nap jártam a határt volt hogy fél napig is csak a határon járkáltam kerestem mindenhol a kutyát de nem találtam meg :( Az orvosnál is mondtam eltűnt ha esetleg valaki megtalálni a chip alapján tudják hogy az enyém. Az a kérdésem hogy hogyan tudnám megtalálni a kutyámat, mert nagyon hiányzik és vissza szeretném kapni de egyszerűen nem találom sehol, ennek már lassan másfél hónapja. Azóta folyton járom a határt de semmi :(2015. febr. 14. 22:36
11/13 anonim válasza:
Elso korben NEZD MEG, HOGY A CHIP REGISZTRALVA VAN-E. Ezt neten tudod megtenni, keress ra! Plakatolj a neten es a kornyeken, minnel forgalmasabb helyeken! Remelem elokerul... :(
12/13 A kérdező kommentje:
Félek hogy az ilyen embereknél nem sokáig maradnak meg a kutyák. Nem jól viselkedik a kutya vagy netén nála is evett tyukot mint nálunk egyszerűen az ilyen megöli, szerintem :(
2015. febr. 14. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!