Volt egy szép közepes kutyám Pittbul és valami Juhász kutya keveréke volt, vad volt ő a maga müdján de nagyon szerettem. Volt mellete egy kisebb pincsi kutya is eggyüt nőttek fel de mégis bántotta, szóval játszott volna ő vele de a kicsinek az nem játék volt, hisz már a lábát is átharapta szegénynek, akit rögtön vittem az orvoshoz. Nos a kutya evett egyszer 3 tyukot, 2 hétre rá peddig 14 tyukot ami nem volt jó, szóval ő csak játszott volna velük de meghaltak :( A kutyát oda adtam egy falubeli ismerősönek akivel van sok birkája aztmondta neki ugyis kell oda mert loptak tőle birkát. A kutyát elmentem 2 nap mulva megnézni szegény láncon volt, de érthető hisz ha elengedte volna egyből hazajön igy megkellet szokatni. Majd elakartam vinni a chip et mivel a kutya bevan chipeltetve és hogy az ő nevén legyen meg nála legyen a chip kis doboza is. Aztmondta a kutya lehúzta a nyakáról a láncot és elment, nemtudja hol lehet. Azóta minden nap jártam a határt volt hogy fél napig is csak a határon járkáltam kerestem mindenhol a kutyát de nem találtam meg :( Az orvosnál is mondtam eltűnt ha esetleg valaki megtalálni a chip alapján tudják hogy az enyém. Az a kérdésem hogy hogyan tudnám megtalálni a kutyámat, mert nagyon hiányzik és vissza szeretném kapni de egyszerűen nem találom sehol, ennek már lassan másfél hónapja. Azóta folyton járom a határt de semmi :(
Ha van a kutyádról kép, akkor tedd fel közösségi oldalra, pl. az állatvédőrségnek, menhelyeknek hogy osszák meg az oldalukon, több szem többet lát alapon.
Akár kinyomtatva plakátolhatsz is a környéken, hátha civil fogta be aki nem tudja olvasni a chipet.
2015. febr. 14. 22:43
2/13 anonim válasza:
Nemm akarlak elkeseriteni de o mar felo h soha nem lesz meg
2015. febr. 14. 22:44
3/13 A kérdező kommentje:
Igy utólag nagyon sajnálom hogy oda adtam, és hiányzik is mert szerettem azt a kutyust. Még kiskorában találtuk az erdőben egy dobozban 4 másik kicsivel. És most csak úgy elveszett, hiába járom minden nap a határt, a falut, a folyó mentén, nem láttam, még nem is hallot nem is látta senki bárkit is kérdeztem. Romániában van a település, egy kis Falu.
2015. febr. 14. 22:47
4/13 anonim válasza:
Milyen megyeben??
2015. febr. 14. 22:49
5/13 A kérdező kommentje:
Bihar - Megye. Az egy dolog hogy megosztok róla képeket különböző oldalakon, pl: A közeli városi menhely oldalán, de azért a Város 15 KM, odáig csak nem keveredett el. Amire én tippelek: Vagy befogta valaki a faluban vagy a közeli 1. vagy a második faluban megfogták a kutyát, vagy netám a határon maradt :(
2015. febr. 14. 22:53
6/13 anonim válasza:
Menj be a sintérhez, többhöz is!
Nekünk is egyszer elment a kutyánk, későn jutott eszünkbe a sintér, tényleg befogták a kutyát, de addigra már örökbe adták.
Lehet, hogy az erdőben vad falkákkal él (sajnos nálunk van ilyen az erdőben, nem is merek egyedül arra menni).
Valahol szerintem mindenképpen jelentsd a kutya eltűnését: egyrészt azért, hogy hátha visszakerül hozzátok, másrészt mert a leírásod alapján veszélyes - nehogy valakinek baja legyen.
2015. febr. 14. 23:00
7/13 anonim válasza:
En is bihari vagyok. Segitek keresni ha gondolod gyere facebookra ;)
2015. febr. 14. 23:00
8/13 anonim válasza:
Ha csak 15 km-re van a város, odáig simán elmehetett, pláne másfél hónap alatt (egy ember egy nap 30 km képes gyalogolni, egy kutya 45 nap alatt?, persze mehetett a másik irányba is).
A miénk is elment olyan messzire.
2015. febr. 14. 23:02
9/13 A kérdező kommentje:
Igaz, a kiskutyát valóban egy Erdőben találták de az az erdő közel 80 KM re van tőlünk, a mi körzetünkben több mint 40 KM es körzetben nincs erdő. A kutya peddig igen elég vad volt a maga módján de csak játszani akart ő ilyen fajta volt. Egy ismerősöm találta akinek van menhelye tőle hoztuk a kutyát ezért is irtam hogy volt a kutával. És szerintem a városig csak nem keveredhetett el a kutya hisz elég messze van meg inkább nagyobb az esélye hogy sajnos elpusztuljon kint vagy befogja valaki.
2015. febr. 14. 23:03
10/13 anonim válasza:
Egy kutya azért elpusztuljon mert nincs a gazdájánál? Ugyan kérlek ő nem egy elveszett kölyök hanem egy kutya.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!