Zsuzsanna25 kérdése:
Amstaff fekete-fehér 3 éves kan kutyám elveszett, majd interneten becsületes megtalálója eladta. Hiába a chipje, semmi info. Szerintetek fotója alapján hogyan tudnám az állatorvosoknál keresni, kőrőztetni? Vajon ilyesmi létezik?
Figyelt kérdés
Chipjébe beírta a dokink, hogy elveszett.. a rendőrségi ügy már lezárult.. tanácstalan vagyok, hol keressem? Mit tegyek? Sok internetes hirdetésemre - keresésemre - semmi válasz. Cupi elveszett, senki sem látta. Állatvédők szerint kitépik a chipet, lehúzzák a WC-n és már nem is köti hozzánk semmi. December 10.-én tünt el, azóta semmi hír róla. Nagyon szeretnénk visszakapni. Adjatok tanácsot. Köszönöm előre is.2012. márc. 18. 16:30
2/23 anonim válasza:
dögöljön meg az ilyen,aki talál egy kutyát és nem nézi meg, hogy keresik-e
3/23 anonim válasza:
állatorvosodtól megkaphatod az összes rendelő email címét (le tuidja tölteni a kamaránál) akkor küldhetsz nekik fotót
4/23 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy eladták?
Amúgy rakd fel facebookra a teljes sztorit egy olyan fotóval, amin jól látszik a kutya, úgy rengeteg emberhez eljut. Hátha valakinek feltűnik. Írj rádióknak, a neon be szoktak olvasni ilyeneket.
5/23 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ha eladták az már többet nem kerül haza. Valószínű egy kertben, vagy lakásban éldegél. Ez még a jobbik eset. Igen a chipet kiszedik belőle, innentől kezdve nem tudjátok bizonyítani. Talán a megtalálón keresztül lehetne elindulni, kinek adta el a kutyát...
6/23 anonim válasza:
Nem biztos, hogy eladták. Ha elütik például, akkor sohasem kerül elő. Sajnálom!
Az is lehet, hogy valaki befogadta, és eszébe sem jut chipet nézetni. Sajnos ilyen is van.
7/23 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ:-) Láttam "becsületes megtaláló" hirdetését jofogas.hu-n.. ott kinálta 10 eFt-ért, ledöbbentem mikor megláttam a kutyám képét. Gyorsan felhivtam névtelenül, közölte már elvitték, bemutatkoztam, a gazdi vagyok, hebegett.. tőle is megszökött. Akkor mentem a rendőrségre, akik kiszálltak a sráchoz, a szüleivel összebeszélve bedumálták a fiatal rendőrnek, hogy tőlük is elszökött.. igy nyomtalanul. Járom a környéket kocsival, sehol nem látom.Az állatorvossal beszélek, hátha valamelyik rendelőben felismernék. Facebook-on egyéb helyen keresem. Ha beirjátok Google-ba Cupi kutya elveszett, láthatjátok a fotóját. Nagyon szomoru vagyok miatta.. bárcsak megkerülne. Remélem nem verekedősnek vitték, és láncon tartják valami c.tanyán.. beleőrülök a gondolatba is.
2012. márc. 18. 17:58
8/23 anonim válasza:
a keresés mellé felteheted a "kedves megtaláló" hirdetését is (névvel, címmel),hadd lássa mindenki ki volt az a kedves
9/23 anonim válasza:
Még a sz@rt is kiverném belőle, ha nem mondja meg, hogy kinek adta el.
Netboard-on van hirdetve? Allatok.info-n?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!