Túlreagálom, vagy nekem van igazam?
Én is épp ma idegeskedtem egy hasonló szituáción.
A "vérszomjas" basset houndomat sétáltatva én is bele szoktam botlani ilyen ősanyákba!
És mielőtt még valamelyik anyuka a kutyaszarról kezdene prédikálni:össze szoktam szedni..
De,hogy pozitívumot is mondjak,egyre több kutyabarát szülővel találkozom,aki megkér,hogy hadd simogassák meg a gyerekek a kutyát.
Sajnos buta,tv-ből tájékozódó emberek mindig lesznek.
Én egy gyermekotthonban dolgozom.legalább 20 gyereket neveltem már,mind kutyabarátok,rendszeresen szervezek közös kirándulásokat a kutyámmal és velük.
Volt olyan gyerek,aki rettegett 10 éves koráig minden kutyától,ma már a barátnőm boxerével játszik,hempereg a földön.
Úgy gondolom rengeteg önbizalmat ad egy gyereknek,ha kutya van a közelében,ha lehetősége van a közös játékra.
Egyszóval én sem értem az ilyen szülőket.Milyen lelkivilága van annak az embernek aki nem szereti őket?Felfoghatatlan számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!