Túlreagálom, vagy nekem van igazam?
Istenem, milyen idegbetegek tudnak lenni az anyák...
Tényleg nem lehetett egy szava sem, hiszen a játszótér területére nem vitted be!
Ha valaki olyat mondana nekem/a kutyámra "koszos, büdös, betegséget terjeszt" simán azt mondanám, hogy ez a kutya sokkal tisztább, mint egynémelyik ember!!! És még igazam is lenne.
De most mi jogon szólt be neked az az anyuka? Ha a játszótérre bevitted volna, vagy póráz nélkül ment volna, akkor még érthető is lenne. Viszont amikor pórázzal a játszótértől távolabb elviszi a kutyát, akkor nem kötelezheti, hogy menjen máshol.
Nem olyan rég volt az újságban egy olyan hír, hogy "vérszomjas rottweiler megölt egy kislányt" és ott is csak azt írták, hogy a szülők 20 percre hagyták magukra a gyerekeket, meg milyen jó kislány volt, akit megtámadott a kutya. Arról bezzeg egy szó sem esett, hogy a gyerek kínozta a kutyát, vagy láncra kötve tengődött a szocializáció teljes hiányában. Persze, mert sosem az ember a hibás, hanem a kutya.
Egy közveszélyes , habzószájú , gyilkos vizslát sétáltatni nem kéne :XD (ne jó ne vicceljünk )
Te reklamálhatnál nem az a nő !
Jogod van ott sétáltatnod a kutyádat ,aki mellesleg nem is egy Doberman vagy Roti , ahol azt a szabály engedi , mivel gondolom nem volt kint nagy táblán hogy vizslát erre sétáltatni tilos !!
Legközelebb világosítsad fel te is , finoman de persze határozottan , tudod én mennyi kritikát kapok a mert 2 amstaffal sétálok ?? Hidd el , nem könnyű , de nem kötelező elviselnem ...
Az enyémek olyan emberevő , és amolyan gyerekgyilkos kutyák felénk :S 6 hónapos kutyámtól is félnek ... nem mernek elmenni mellettem az utcán ... köszönöm és amikor azt mondom tessék menni nem bánt , majdnem elcsöpögök olyan nyálasan mondom hogy ne féljen és akkor neki áll velem ordítani , hogy mit képzelek ,hogy majd elmegy az emberevő kutyám mellett ... erre annyit szoktam mondani , emberevő és ma még nem evett ugyhogy hátrébb ...
Mikor a Francia bulldogom viszem sétálni akkor is ezt csinálják jóhiszeműen röfög a drágám erre , mindenki menekül mert morog , meg mert olyan pit bull kinézete van :S Viszont a gyerekek imádják , simogatni nem nagyon engedem de meg vannak halva érte :)
Tavaly nyáron voltunk úszni és egy fiatal kis vizslacsajszi jött hozzánk oda , nagyon édes volt az volt a neve hogy Masni :) Hihetetlen volt , úszott velem aztán visszafutott a gazdáihoz :) Édes volt , olyan kedves és hálás volt amiért megsimogattuk . Kis pörgős pattogós gyönyörű kutyi volt ... Ennyit a vérszomjas Vizslákról :P
Legközelebb mond a nőnek vagy aki beléd köt , hogy megvárod akkor a rendőrőket ... úgyis neked lesz igazad , hisz nem mentél közel , pórázon tétáltattad , és nem pit bull , de még csak nem is közveszélyes őrült a kutyád !
A nőt fogják kiröhögni ...
NEKED VAN IGAZAD MINDENKÉPPEN !
Tudatlanság..
Erre csak annyit, hogy az 5 hónapos mopsz kutyámról(ami felnőttként sem lesz egy bernáthegyi)megkérdezték a múltkor az utcán,hogy harap-e,merthogy ugatott...gondoltam magamban nyávogni nem tud...
Nem kaptam szikrát...de ez csak egy vicces szösszenet,sztem is neked van igazad
igazad volt.
sajnos sok ember fél a kutyától,és a gyerekeiket is a félelmeikkel együtt nevelik, féltik a kutyáktól.
pedig a legtöbb harapást,és támadást kis testű kutyák okozzák. de csak a nagy testű kutyák harapása életveszélyes, mert nagyobbak,erősebbek.
sajnos az anyukáknak nem tanítják az állatokkal szembeni helyes viselkedést.
talán egyszer tanítani fogják a suliban .
külföldön egyre több országban ,már van oktatás az általános iskolákban a kutyákkal szembeni viselkedésről.
így a gyerekek megtanulják kezelni a helyzetet .
a felnőttek nehezebben akarnak tanulni :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!