Kertes házba milyen kutyát érdemes?
Most költözünk kertes házba, és a pasim szerint oda kell kutya,és én nem nagyon szeretnék, mert nemsoká fog jönni baba és amik ilyen házőrző fajok, a rotvejler, doberman, pitbul meg ilyen harci kutya fajták, azoknak később csont nő az agyába és megörülnek és csak láncon lehet tartani, ugyan ez lesz a kuvasszal meg a komondorral. És azt szeretném kérdezni, hogy van e olyan házőrző kutyafaj, aminek nem kell félni, hogy megőrül később de nem engedi be a betörőt és szereti a kisgyereket?
Ilyeneket nem fogunk hozni biztosan, hogy rotvejler, pitbul, kuvasz, doberman, meg németjuhász mert ilyenek voltak mindkettőnk családjában és nagyon hamar hamisak lettek.
Én igazából azt nem értem, hogy idejön a kérdező tanácsot kérni, hogy hogyan ne legyen "hamis" a kutyájuk.
Mindenki elmondja neki, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy megbízható legyen, de ez nem érdekli, sőt még ő idiótáz le minket. Akkor minek kér tanácsot, ha úgysem fogadja meg? Nem értem esküszöm.
Márpedig úgy, ahogy leírja (nappal láncon, séta nuku, stb.) minden kutyából egy kezelhetetlen idegroncs lesz. Persze akkor is a kutya lesz a hülye. Szerencsétlen.
Tényleg feltételekhez kéne kötni az állattartást (is).
De szerintem hagyjátok.
Ismeritek a mondást? Egy primitív embernek nem lehet megmagyarázni, hogy ő primitív, hiszen pont a korlátoltsága miatt nem fogja megérteni. Ez ennek tipikus esete.
Elképesztő! Tudom, hogy vannak a humanoidnak nevezett faj között is érdekes esetek, de azért ezt így olvasni döbbenet.
És a mi még ennél is szörnyűbb, hogy ilyen egyének gyereket szülnek és nevelnek (???).
Botrány.......
Nekem pitbull keverékem van, 5 éves, gyerekem 2 éves, mindkettő szabadon jár kel egyaránt az udvaron és lakásban, és egyik sem büdös. Ja, és nagyon szeretik egymást, sokat játszanak.
Azt áruld már el, hogy ha hamis kutyád lesz, amelyiket meg kell kötni, ha kint vagy, akkor azt hogy viszed véghez? Nem harap meg, míg megkötöd??? :-)
Viccet félretéve könyörgöm NE LEGYEN KUTYÁTOK!!!!
Vagy mondd meg a "pasidnak", hogy csak akkor lesz, ha eljár vele kutyaiskolába. Akkor már neki sem fog kelleni...
Tényleg, ez jó ötlet!
ÁSD EL MAGAD, KEDVES KÉRDEZŐ! Jó mélyre.
Remélem tudod,hogy azt hiszem 2016-tól tilos lesz láncon tartani kutyát.
Nálunk van egy dog keverék,egy staffi meg egy németjuhász. Ja,és nemsokára jön a 2.baba.
Azt hogy melyik fogna betörőt nem tudom,mert éjjelre beengedem őket,nehogy bajuk essen.
Az a baj,hogy messziről lejön rólad,hogy halvány fingod nincs a kutyákról. Így leginkább a baba miatt,gondold ezt t. Ilyen mentalitással a világ legjámborabb kutyáját is tönkre fogjátok tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!