Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kertes házba milyen kutyát...

Kertes házba milyen kutyát érdemes?

Figyelt kérdés

Most költözünk kertes házba, és a pasim szerint oda kell kutya,és én nem nagyon szeretnék, mert nemsoká fog jönni baba és amik ilyen házőrző fajok, a rotvejler, doberman, pitbul meg ilyen harci kutya fajták, azoknak később csont nő az agyába és megörülnek és csak láncon lehet tartani, ugyan ez lesz a kuvasszal meg a komondorral. És azt szeretném kérdezni, hogy van e olyan házőrző kutyafaj, aminek nem kell félni, hogy megőrül később de nem engedi be a betörőt és szereti a kisgyereket?

Ilyeneket nem fogunk hozni biztosan, hogy rotvejler, pitbul, kuvasz, doberman, meg németjuhász mert ilyenek voltak mindkettőnk családjában és nagyon hamar hamisak lettek.

2015. febr. 8. 19:35
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%

NEVELÉS szót ismered???

Valószínű egyik sem lett megnevelve azért lettek agresszívek.Meg hát láncon tartástól mit vár az ember?

Nem tudom,te nem zakkannál meg ha láncon kéne élned?

2015. febr. 8. 20:05
 22/49 anonim ***** válasza:
100%

Ez a csont nő az agyaba dolog butaság.

Megfelelő neveléssel, foglalkozással, esetleg kutyasulival kezesbárány lesz bármelyik fajta.

Házőrzésre pedig a riasztó a legjobb, a kutyát könnyen megmérgezik, lefújják paprika sprayel, és már pakolnak is.

Én egyébként vizslákkal (német és magyar) és újfoundlandival nőttem fel, de a két vizsla vadászvizsgás volt, az újfoundlandi pedig kutyasulis.

2015. febr. 8. 20:11
 23/49 A kérdező kommentje:

Akkor mégegyszer elmondom: kutya lesz, a pasim akarja, nem én döntöttem el, de nem akarom, hogy megőrüljön. Én nem akarok kutyát, a házba be meg 1000% hogy nem jön be, mert büdös. Én nem tudom ti hol éltek,de nézzetek már meg egy házat a környezetetekben! Az egy dolog, hogy lehet nem láncon van, én is csak akkor kötném meg, ha kimegyek az udvarra.

Nem akarunk ilyen nagyon márkás kutyát, nem akarom iskolázni,szépségversenyre hordani, csak egy kutya kell, azt nemtudom, melyik faj lenne jó. Nevelni meg meg fogjuk, azt nem mondtam, hogy nem lesz megnevelve, ezt hol olvastátok? Egyépként meg eddig minden kutya járhatott-kelhetett, csak napközbe voltak megkötve vagy elzárva, mert lefojtották volna a baromfit. Megnevelni meg azért otthon is lehet, nem akarom, hogy parádézzon.

Nem tudom, miért kell ennyire oda lenni ezzel. A kutya az kutya, az udvaron a helye, ez most ilyen ujjgazda hülyeség, meg ne terítsek neki az ebédlőasztalnál?

Nézzétek meg hogy hány embernek van a kertbe még lláncon is kutyája, itt nem is divat sétáltatni, mégse fordult fel még egy se tőlle

2015. febr. 8. 20:13
 24/49 anonim ***** válasza:
100%

A kutyát nem kell megkötni. Sőt, állatkìnzásnak minősül.

Ha nem kell fajtatiszta, akkor hozzatok menhelyről. De nektek nem adnék kutyát!

2015. febr. 8. 20:17
 25/49 anonim ***** válasza:
100%

Én erre már semmit se tudok írni komolyan.

Kutyát tartani NEM kötelező, azért mert a "pasid" hülye neked legalább lehetne egy kis eszed, de gondolom benőtte az a csont...

2015. febr. 8. 20:18
 26/49 anonim ***** válasza:
100%

De könyörgöm minek kutya??? Mi a célja azon kívül,hogy dísz lesz???

Meg mi az,hogy akkor lesz megkötve ha kint leszel az udvaron.Úristen 2015 van könyörgöm!!! A kutya egy társ,akkor boldog ha a gazdival lehet.

Rövid szőrűt meg ne tarts kint,mert őket kinti-bentinek kell tartani.Nem bírják a hideget!

És attól mert a környezetedben mindenki úgy tartja miért jogosít fel,hogy te is úgy tartsd?

Ha nevelve lettek volna azok a kutyák,nem ölték volna meg a baromfikat -.-

2015. febr. 8. 20:20
 27/49 anonim ***** válasza:
28%
Én is kutyapárti vagyok de azért nem kell ilyen durvákat írni! Mer ugyanis ez az oldal arra való hogy segítsünk egymásnak! Ha nemtudta a kérdező akkor nem tudta legalább már tudja! Egyébkén is az a kérdése hogy milyen kutya lenne az ideális! Én azt mondom hogy egy baba mellé inkább egy családi kutya lenne nem egy házőrző. De tényleg csak akkor ha tudod biztosítani a napi sétát tanítást és rendes körülményt!
2015. febr. 8. 20:24
 28/49 SzMHZs ***** válasza:
100%

Könyörgöm, mondd, hogy csak kamu kérdés...

Nem kell neki megteríteni, de nem gondolod, hogy ahelyett, hogy elítélsz fajtákat, inkább azon kellene elgondolkozni, hogy szépen elcsesztétek a nevelésüket? A legtöbb kutya hamis lesz, mert gyűlik csak az energiája, nincs mivel levezetnie, mert a kedves gazdik tesznek rájuk nagy ívben. A kutya nem riasztórendszer. Nem kell nekik asztalnál teríteni, se beengedni a házba, ha nagyon nem akarjátok, de FOGLALKOZNI KELL VELE. (Ami nem egyenlő a napi "elé dobom a kaját" meg kap egy buksisimit, aztán lánc a nyakába.)

NE rontsátok el egy kutya életét se, könyörgöm.

2015. febr. 8. 20:27
 29/49 bollocks ***** válasza:
100%
Nem tudom, milyen fajtát választ a párod, de ilyen mentalitással, amilyen egy ilyen hülye PlCSA mellett, mint te, tuti meg fog zakkanni szegény. Remélem, hogy aztán szétszed téged apró darabokra, mert így is elég sok az idióta barom a világon.
2015. febr. 8. 20:30
 30/49 bollocks ***** válasza:
100%
ui: remélem, hogy a híradóban látlak viszont.
2015. febr. 8. 20:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!