Mennyibe kerül egy pár hónapos Staffordshire Bull Terrier fül és farok "szépészeti csonkítása"?
Nem az a lényeg, hogy mennyibe kerül.
Az ilyen eljárás tilos, illegális, büntetendő!
A kiskutya farkát csak 2-3 napos korában lehet levágni, ha ekkor nem csinálták meg később már nem kellene, ekkor már jobban fáj, nagy a kockázata és szerintem meg is viseli az állatot.
Ha mindenképp akarod vágatni (akár fület vagy farkat) semmiképp sem az árat kell nézned, ezen nem szabad spórolni, mert egy életre elronthatják és ha nem jól csinálják az a ktyának is nagyobb szenvedés (pláne idősebb korban). Keress egy jó állatorvost és érdeklődj nála.
Tudtommal a staffbull farkát egyáltalán nem vágják,szerintem a fülét sem.
A műtétet altatásban végzik,az utókezelés kellemetlen a kutyának.
Egy idétlen merevítőt tesznek fel,meg sokan rángatják is a sebszéleket.
Attól az "állatorvostól",aki ilyet vállal,azonnal elvenném a diplomáját és a működési engedélyét.
Egyébként kifejezetten idétlen egy csonkított,torz szerencsétlenné tett kutya.
Ajánlom Neked ezt a fórumot,itt a fajtához értő szakemberek,tenyésztők stb.vannak,minden kérdésedre válaszolnak.
Mondjuk regisztrálni nem egyszerű,demegéri a türelem.
nekem amúgy is jobban tetszik így, a párom vette a fejébe, hamár kaptunk egy ilyen kutyát, csináltassuk meg szépen...
tipikus pasi... de nem fogom akkor neki engedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!