Ivartalanított kan kutyám sokszor lepisili a mellső lábát. Más is így van ezzel?
Figyelt kérdés
1 évesen lett ivartalanítva így nem alakult ki nála hogy 3 lábon végezze a dolgát ahogy a kanok, hanem leguggol.. így történik meg, hogy a mellső lábát lepisili... lakásban tartott kutya ráadásul, nem túl gusztusos mindig a lábát törölgetni :)2015. febr. 1. 21:52
1/4 bollocks válasza:
Ha találkozott volna más kutyákkal is, kb 5-6 hónapos kora körül megtanul 3 lábon pisilni. A kérdésedre válaszolva: az én kutyáimmal csak erős szél esetén történik meg :)
2/4 A kérdező kommentje:
nem tudom kivel találkozott s kivel nem, gyepmesteri telepről hoztam el 1 évesen, főút mellett találták :)
3 lábon csak akkor pisil ha jelölget, alapesetben nem. és amennyire tudom, ez nem különleges dolog ivartalanított kanoknál, akiket pl ivarérettség előtt ivartalanítanak (bár ugye nála nem erről ebszélünk)
2015. febr. 1. 22:29
3/4 anonim válasza:
Az enyém egyéves kora előtt lett ivartalanítva, most két év körüli, mostanában emelgeti néha a lábát, de engem totálisan hidegen hagy.
4/4 anonim válasza:
Ivaros kanom 3 lábon pisil, de simán telibe veri vele a mellső lábait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!