Miért ilyen sovány a kutyám?
Figyelt kérdés
Premiumminőségű tápot kap, lassan már a dupláját az előírt adagnak, mégis 30-35 kg helyett 20-25kg és úgy néz ki, mintha éheztetném, elhanyagolnám. Egy az egy táp, amitől nem megy a hasa, de nem is hízik. Egyébként nagyon beteges is, az orvos szerint azért, mert ilyen sovány.
Most vettem neki hentesnél disznó szívet, májat, szalonnának valót meg csontos húst, disznófarkat, bőrt, mindenből 1-1 kilót, meg az állatorvos tanácsára kap főzve disznóvért. Ha ahhoz hozzáfőzöm amit vettem és a táp mellé kap, vajon fog hízni?
2015. jan. 28. 14:01
21/21 anonim válasza:
Én amúgy végigtelefonálnék több menhelyet is, mindenhova kerülnek be csontsovány kutyák, gondolom nem túl egészségesen, megkérdezhetnéd h hogyan sikerül felhizlalni őket. Biztos volt olyanjuk is, akinél ugyanígy rossz volt alapból az emésztése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!