Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » NAGYON FONTOS . EGÉRMÉREGTŐL...

NAGYON FONTOS . EGÉRMÉREGTŐL ELPUSZUL?

Figyelt kérdés
MA reggel a kutyám egér mérget evett de nem tudom hogy mennyit..de a méreg olyan kis filter szerűségben van,hasonló mint a tea...........elpusztul?????????????
2015. jan. 21. 14:09
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
de tényleg nagyon kevvés mennyiséget ehetett mert az egész filter nagyon kicsi.. bocsi csak reménykedek.persze elviszzük..meg mondták hogy a méreg az egerek kozpontjat mergezik meg nem pedig a kutyaet..hogy ez igy van kifejlesztve,hogy a kutya-macska ne pusztuljon el tole.egyebkent azert nem irtam elobb mert nem reg ertem haza a sulibol es anya az elobb szolt!!! a kutya olyan mint ha mi sem torten volna
2015. jan. 21. 14:45
 12/25 anonim ***** válasza:
Jó, akkor ne vidd orvoshoz, imádkozz, és adj tejet neki, ami annyit ér mint halottnak a csók! S máskor felesleges kérdést kiírnod, ha úgyis megmagyarázod magadnak a dolgokat.
2015. jan. 21. 14:58
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Aha, persze. Vagy áss egy gödröt a kutyának, vagy fogd meg a kutyát meg a méreg dobozát és vidd el egy normális állatorvoshoz, ezt a lódoktort meg felejtsd el egy életre.

Egyébként, ki a fene találta ki, hogy mérgezésre jó a tej? Vagy hogy hányni fog tőle a kutya? Honnan ered ez a marhaság?

2015. jan. 21. 15:03
 14/25 A kérdező kommentje:
az előbb voltunk állatorvosnál és azt mondta hogy nincs K vitaminja,és azt javasolta hogy vegyünk a gyógyszertérban,vettünk is és mingyárt jon a házi állatorvosunk és beadja neki! ..
2015. jan. 21. 15:29
 15/25 anonim ***** válasza:
Na végre... Remélhetőleg rendbe jön a kutyus. Jobbulást!
2015. jan. 21. 15:31
 16/25 A kérdező kommentje:
nem mondtam hogy nem fogjuk gyógyítani c: remélem hatni fog! egyébként most szaladgál meg játszik a cicával..de gondolom a méreg 18-24 órán belül kezd hatni.
2015. jan. 21. 15:38
 17/25 anonim válasza:

Én csak azt nem miért kérdezgeted itt a jónépet ha véleményem szerint nem is fogod fel olyan vészesnek ezt a dolgot! Kapod itt a jótanácsokat, te meg majdhogynem leállsz vitatkozni és bizonygatni az ellenérveidet "csak keveset evett" "úgyis reggel ette és nem látszik, hogy rosszul lenne" "azt mondta majd kihányja.."

Ha ez nálunk történt volna nem gondolkoztam volna semmin csak, hogy az állatot mielőbb lássa orvos, te meg itt várod a fejleményeket, lesz ami lesz mint ha csak egy kiszáradás szélén álló cserepes virágról lenne szó!

2015. jan. 21. 15:44
 18/25 A kérdező kommentje:
Rul gondolod,bár lehet hogy úgy esett le!Nagyon is fontos,én csak próbáltam magam nyugtatni.Koszonom mindenkinek a válaszokat!Nagyon is sokat jelent a kutya.
2015. jan. 21. 15:48
 19/25 anonim válasza:
Akkor bocsi, tévedtem! (a 17-es vagyok)
2015. jan. 21. 15:53
 20/25 A kérdező kommentje:
én fogalmaztam rosszul.egyébként egy szálkás szőrű tacsiról van szó!Azért annyira fontos ,mert a legjobb családi barátunk kutyája volt és hozzánk került a kutyus 2 hete,a szüleimet a testvérei ként tekintette! És tényleg nagyon sokat jelent,szó nincs arról,hogy nem figyelünk az ilyesmire,csak a kutyus még nem szokott meg itt nálunk,mert a tobbi kutyánkkal még sosem volt ilyen!
2015. jan. 21. 16:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!