Mennyi idős volt a kutyátok, mire megtanult szépen, láb mellett laza pórázzal sétálni? Illetve mennyi időt igényelt a megtanítása?
Köszönöm a választ! :)
"Illetve mennyi időt igényelt a megtanítása?" <-- Ezt egyébként úgy értettem, hogy attól kezdve mennyi idő, amikor legelőször volt sétáltatva. :)
2 hónaposan vittem először sétálni, eleinte jutalomfalattal csalogattam, amikor megállt és nem akart jönni.
3 hónaposan már jött velem gyorsan mindenhova, de ha a flexi pórázt használtam akkor sokszor előrefutott, aztán megvárt, utána meg lemaradt és akkor rángatni kellett, hogy jöjjön.
Néha viszont a másik, rövid pórázzal mentünk le, és akkor egy olyan 5 percig rángatott, aztán megszokta hogy most nem rohanhat 5 métereket ide-oda, és utána már rendesen jött mellettem.
kb 4 hónapos kora után már nem használtam a flexit, csak a rövid pórázt, mert jobb nekem ha normálisan jön mellettem, és a sima pórázt nem is kell fognom, csak így ráhúzom a csuklómra, és nem rángatja. Most már több mint 5 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!