Mit ronthattam el? Hat tenyésztőnek írtam már levelet, de senki nem méltatott válaszra.
Nem kérdeztem rá az árra, elmondtam magamról amit tudni lehet (18 éves, szüleivel élő lány, két kutya - 3 és 13 évesek - gazdája). Elmondtam mire szeretnék kutya, hogy nevelem az eddigieket, és a kicsinek mit tudnék nyújtani ( a jelenlegi fiatallal kutyasulizunk, agiltyzünk és hobbi szinten frizbizünk). Napi kétszer viszem őket sétálni. Reggel 1 óra, és délután 2 óra. Elmondtam, hogy miért szeretném azt a fajtát, miért lett szimpatikus pont az a kennel. És kérdeztem, hogy hol neveli a kicsiket, mivel eteti őket, szocializálja-e őket külön, milyenek temperamentumra a szülő kutyák, lehet-e menni kennellátogatóba. Valamit oda kellett volna még írnom?
Ezek a levélírások kb.3 hónappal ezelőttiek , mindenkienek elküldtem 1 hónap után mégegyszer, hátha nem ment el a levél.
Kezdem feladni, szaporítós kutya ellen tiltakoztam, de ha más nem lesz én feladom, és onnét hozok.
Miért, milyen a tenyésztők megítélése?
Én még kutyát nem hirdettem, de százezres dolgokat, pl. nyerget igen, lovat is segítettem hirdetni, ne tudd meg, hogy hány tizenéves álmodozik arról, hogy ő mennyire szeretné, meg milyen jó helye lenne, meg mire használná, aztán ezeknek eddig még mindig az volt a vége, hogy több levélváltás után kiderült, hogy anyu-apu nem veszi meg, de majd esetleg a nyáron, meg szalagavatóra, meg érettségi után, meg tudomisén. Ha valaki nem válaszol, az is egy válasz, nyilván ha lenne kutyájuk a kérdező számára, akkor válaszolnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!