A barátnőm meijeszetette a kutyámat és azóta a kutyus nem akar kőzeledni felém vagy is senki felése. Mit tegyek?
újból ki kell építeni a kutyával a bizalmat, ami sajnos hosszú időt is igénybe vehet
érdemes kutyasuliba menni
Gyerekesek, gyerekesek, gyerekesek... 13 körül vagytok, ugye?
Ha a barátnőd ijesztette meg, és tőled fél, ott gondok vannak. Valószínűleg sosem bízott benned.
Egyébként az én barátaim is ijesztették már meg a kutyát, nemhogy tőlem, de tőlük sem félt utána sem. A tieiddel bajok lehetnek.
Kutyasuli.
Te ijeszd meg a "barátnődet".
Újra ki kell építeni a bizalmat, már ha volt olyan köztetek valaha. Egyáltalán, h ijesztette meg?
Szerintem meg csak túl van lihegve és Te táplálod a kutyádba hogy jajj szegényke megijedt.
Nekem egyszer gyerek koromban egy barátnőm, ölből ledobta a kistestű kutyámat a földre, poénból (le is csesztem rendesen, hogy mit képzelt). A kutyának nem lett semmi baja, barátnőmmel nem haverkodott túlzottan utána, de én ugyanúgy csináltam vele mindent és ő is ugyanolyan volt, mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!