Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ujszülött kiskutyák mennyit...

Ujszülött kiskutyák mennyit sírnak? Főleg éjszaka? 1éves kisfiam tud majd aludni? 4kisyorki lesz, kicsit aggódom

Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 09:05
1 2 3 4
 31/39 anonim válasza:
A szülés megkezdése elött feltétlen kérd ki egy másik állatorvos tanácsát!
2010. febr. 12. 08:23
 32/39 anonim ***** válasza:
63%
Ne aggódj sztem elég sokat alszanak és csak akkor sírnak h nincs velük az annyuk!
2010. febr. 12. 12:52
 33/39 anonim ***** válasza:
14%
Nem sírnak legalábbis nekünk nem sírtak. Tegnap vitték el az utolsó kutyát (4 volt). bischon havanesénk van az kb 2x-se 1 yorkinak. Az ellés neki nagyon jól ment mindent egyedül megcsinált. A tesóm 1éves múlt mikor jöttek a picik. És nem lesz egyik sem elaltatva, különben is mindnekinke szíve joga, hogy a kutyáját elleti-e vagy sem. Nálunk csak az volt a "gond", hogy az egyik kiskutya nagyon kötődött hozzánk és mikor 1x-re elvitték ez miatt viszsahozták de mostmár nagyon is jól viselkedik ahol van. És különben is mért kell beszólni mindnekinek aki "szaporítja" a kutyusát és érdkelődik.?
2010. febr. 13. 12:47
 34/39 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó válaszoló!Végre írt egy normális ember is!
2010. febr. 13. 13:35
 35/39 anonim ***** válasza:
75%

Normális(szerinted)=azt írja,amit hallani akarsz.

Ez kb.4-5 éves gyerekek gondolkodási szintje.

Attól,mert nem az az igazság,amit hallani akarsz,attól még igazság marad.

2010. febr. 13. 14:00
 36/39 anonim ***** válasza:
0%
nem azt írtam amit hallani akart hanem ami az igazság...
2010. febr. 14. 09:23
 37/39 anonim ***** válasza:
Igazatok van, legyen a szaporító a hős a történetben. Aki pedig az állatokat menti a halál elől, az egy szegény hülye, mert küzd az értelmi fogyatékos magyar emberekkel. Brávó!
2010. febr. 14. 10:18
 38/39 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy meghalnak és nem találnak gazdira???
2010. febr. 23. 12:29
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Elmagyarázom,illetve megpróbálom a gyengébbek kedvéért,bár tudom,nem lesz könnyű:nem ezek a kiskutyák halnak meg.Azok a gazdijelöltek,akik közülük fogadnak be,lehet hogy menhelyről hoznának kutyát(mivel fizetni nem szeretnek érte normális tenyésztőnél),ha ez az alom(meg a többi ostoba szaporítónál születő)nem születne meg,tehát nagyságrendekkel kevesebb menhelyinek kéne meghalnia.

Mint fentebb írtam,az ilyeneket kötelezném egy sintértelepi altatás megtekintésére,garantálom,életre szóló élmény!

Évtizedek óta dolgozom állatokkal,lovakkal és kutyákkal.

Sok éve,még fiatal koromban,elmentem dolgozni egy sintértelepre abban a reményben,hogy talán megváltom a világot.Egy hétig bírtam.

Az altatás borzasztó volt:a kutyák tudták ,mi lesz a sorsuk,kapaszkodtak foggal-körömmel a vasketrecbe,könyörögtek az életükért.Más "bűnük"nem volt,mint nem kellettek senkinek,pedig egészséges,fiatal kutyák voltak.

Minden ilyen szerencsétlen kutya halála azoknak köszönhető,akik elmebeteg módon hagyják szaporodni a kutyáikat,illetve azoknak az "állatorvosoknak",akik azt állítják,minden szukának egyszer ellenie kell,különben beteg lesz.Az ilyet azonnal el kéne tiltani az állatgyógyászati tevékenységtől örökre.

Még arra sem képesek,hogy elolvassák az Állatorvosi Kamara ide vonatkozó állásfoglalását.

2010. febr. 23. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!