Ujszülött kiskutyák mennyit sírnak? Főleg éjszaka? 1éves kisfiam tud majd aludni? 4kisyorki lesz, kicsit aggódom
Normális(szerinted)=azt írja,amit hallani akarsz.
Ez kb.4-5 éves gyerekek gondolkodási szintje.
Attól,mert nem az az igazság,amit hallani akarsz,attól még igazság marad.
Elmagyarázom,illetve megpróbálom a gyengébbek kedvéért,bár tudom,nem lesz könnyű:nem ezek a kiskutyák halnak meg.Azok a gazdijelöltek,akik közülük fogadnak be,lehet hogy menhelyről hoznának kutyát(mivel fizetni nem szeretnek érte normális tenyésztőnél),ha ez az alom(meg a többi ostoba szaporítónál születő)nem születne meg,tehát nagyságrendekkel kevesebb menhelyinek kéne meghalnia.
Mint fentebb írtam,az ilyeneket kötelezném egy sintértelepi altatás megtekintésére,garantálom,életre szóló élmény!
Évtizedek óta dolgozom állatokkal,lovakkal és kutyákkal.
Sok éve,még fiatal koromban,elmentem dolgozni egy sintértelepre abban a reményben,hogy talán megváltom a világot.Egy hétig bírtam.
Az altatás borzasztó volt:a kutyák tudták ,mi lesz a sorsuk,kapaszkodtak foggal-körömmel a vasketrecbe,könyörögtek az életükért.Más "bűnük"nem volt,mint nem kellettek senkinek,pedig egészséges,fiatal kutyák voltak.
Minden ilyen szerencsétlen kutya halála azoknak köszönhető,akik elmebeteg módon hagyják szaporodni a kutyáikat,illetve azoknak az "állatorvosoknak",akik azt állítják,minden szukának egyszer ellenie kell,különben beteg lesz.Az ilyet azonnal el kéne tiltani az állatgyógyászati tevékenységtől örökre.
Még arra sem képesek,hogy elolvassák az Állatorvosi Kamara ide vonatkozó állásfoglalását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!