Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ujszülött kiskutyák mennyit...

Ujszülött kiskutyák mennyit sírnak? Főleg éjszaka? 1éves kisfiam tud majd aludni? 4kisyorki lesz, kicsit aggódom

Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 09:05
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
87%
Az első 1-2 hétben nem lesz gond ha van teje a szukának és gondozza őket, inkább később, elválasztás körül. Óramű pontossággal jelzik hogy mikor van kajaidő....és elég hangosan...Néha éjszaka is hangoskodnak picit, amíg hozzá nem szoknak hogy az az alvás ideje. Én most neveltem egy almot.
2010. febr. 5. 10:51
 12/39 anonim ***** válasza:
71%

Legközelebb a rákosság ellen inkább ivartalaníttasd a kutyádat!

Most 4 kutyával többet kell elaltatni majd valamelyik menhelyen, pedig az ivartalanítás mellet még a fiad is tudott volna aludni!

2010. febr. 5. 11:13
 13/39 anonim ***** válasza:
86%

Gratulálok,itt a legújabb butaságból szaporító!

Kedves Kérdező,hogy találtad ki azt a baromságot,hogy rákos lesz a kutya,ha legalább egyszer nem ellik?

Eláulom,hogy a természetben a kutyaféléknél csak a domináns(alfa)állatok szaporodnak,a többinek az életben nincs kölyke,köszönik,jól elvannak és rákot sem kapnak.

A faj genetikailag úgy van kódolva,hogy nem lesz bajuk,ha soha nem hoznak világra utódot.

Nekem eddig ivartalanított kutyáim voltak,ehhez képest az egyik 15,másik 17 évig élt,és nem voltak rákosak.

A mostani még csak 2 éves,Ő is műtött,köszöni,jól van.

Inkább az ellett,ivaros kutyáknál fordul elő rák,pl.az emlőrák.Nézd meg az idősebb ivaros szukákat,sokukon hatalmas puklik látszanak.

A méhgyulladásról már ne is beszéljünk,az is sokuknál előfordul idősebb korukban.

Mielőtt kutyát vesz az ember,talán tájékozódni kéne!

Vagy csak jól jön az 1 éves gyerek mellett az a párezer forint,amit a kölykökért kapsz?

2010. febr. 5. 11:45
 14/39 A kérdező kommentje:
A kutyák nem lesznek elaltatva!!!!!!!!1et megtartunk,a többi a családban marad!!!!!De a bunkókra nem vagyok kíváncsi,évek óta van kutyám!!!
2010. febr. 5. 12:08
 15/39 anonim ***** válasza:
73%
Évek óta van kutyád, mégis sík hülye vagy hozzájuk már ne is haragudj!
2010. febr. 5. 12:10
 16/39 anonim ***** válasza:
80%
Jó, nyugodjunk le, jó pap is holtig tanul, mostmár tudod, hogy ha jót akarsz a kicsiknek, akkor őket már nem hagyod párzani, hanem még ivarérett koruk előtt ivartalaníttatod mindet.
2010. febr. 5. 12:32
 17/39 anonim ***** válasza:
78%

Ahhoz képest,hogy évek óta van kutyád,igen keveset tudsz.

Pl.azt sem,hogy nem lesz rákos a kutya akkor sem,ha nem ellik.Elég szomorú,hogy minden szakértelem nélkül állsz neki szaporítani.

Azt már meg sem kérdezem,hogy törzskönyv,egészségügyi szűrés stb.volt-e a szukánál,illetve a kannál,vagy csak ráengedted a tüzelő szukára az elérhető legközelebbi kant.

2010. febr. 5. 13:32
 18/39 anonim ***** válasza:
83%

Ja,értem:jól jön a családnak az ingyen divatkutya,minek fizessenek tenyésztőnek egészséges,jól felnevelt,garantáltan fajtatiszta példányért?

Majd szaporít a kedves kérdező ingyen yorkit,lesz amilyen lesz,ingyen van,és ha felnő a továbbszaporításával lehet egy kis pénzt csinálni a családi kasszába.

Végülis mindig lesz olyan barom,aki elhiszi az "egyszer szülnie kell,mert beteg lesz"című hülyeséget.

Igaz,hogy ezt már komoly állatorvosok rég megcáfolták,de ezzel mindig tudják indokolni a hülyeségüket a szaporítók.

2010. febr. 5. 14:21
 19/39 A kérdező kommentje:
Nem erre szólt a kérdésem,köszönöm aki a kérdésre válaszólt.És álltorvos mondta,hogy szüljön egyszer.
2010. febr. 5. 17:18
 20/39 anonim ***** válasza:
63%
Csak akkor sírnak, ha éhesek. Nem tudom mennyire jól fejlett az anya kutyusod, én mindenképpen vennék tápszert, egy kis dobozzal, ha esetleg szükség lenne rá.
2010. febr. 5. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!