Ujszülött kiskutyák mennyit sírnak? Főleg éjszaka? 1éves kisfiam tud majd aludni? 4kisyorki lesz, kicsit aggódom
Ha van elég teje a szukának akkor nem sírnak se éjszaka se nappal.
De azt had kérdezzem már meg hogy egy éves gyerek mellé minek 4 újszülött yorki? És honnan veszed hogy pont 4 lesz?
A yorki nem farkas,csak egy lábtörlőkutya,de! Az infralámpát melegen ajánlom,nálunk mindig van. Nem engedhetem meg magamnak hogy az 5-6száz eurós fedeztetésből született kiskutyák elpusztuljanak csak azért,mert a kutya őse a farkas volt és annak sincsen infralámpa. Volt alom amit 6 hetes koráig infráztam(max. 4 hetes korig szokatam,de inkább csak 3).
A cicire tevés meg a 24 órás felügyelet meg úgy marhaság ahogy van. Van azoknak a kölyköknek saját anyjuk majd az vigyáz rájuk. Akkor szopnak amikor akarnak,nehogymár megszabjuk hogy 2 óránként cumuzni kell.
Ja és első voltam.
Az infra nemcsak melegitésre szolgál, hanem fertőtlenitésre is. Arra vigyázz csak ,hogy kellő magasságba tedd, ha nagyon meleg lesz, kimegy az anyakutya. Ha erősek, kiskutyák, szopnak maguktól is. nézz utána a neten, milyen pontosan egy elletőláda, mert kell, hogy legyen belső pereme, nehogy beszoruljon a mama alá egy pici sem, akkor előfordulhat, hogy agyonnyomja.
Ha jol vannak lakva a kiskutyák, akkor nem sirnak.
Kutyája válogatja, hogy mennyit fognak sírni...
A tapasztalataim szerint az első héten 24 órában velük kell lenni. És igen, nálunk nagyon sokat sírnak az első héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!