Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyagazdik, veletek történt...

Kutyagazdik, veletek történt már bármilyen "ciki" dolog sétáltatás közben?

Figyelt kérdés
Csak hogy ne legyek már egyedül... :D

2015. jan. 2. 21:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Gondolom a falun vagy vhol végig kellett menned sárosan? nem? :D
2015. jan. 2. 21:40
 12/26 anonim ***** válasza:
kérdező az kemény :D :D
2015. jan. 2. 21:41
 13/26 anonim ***** válasza:

Egyes: ezt filmesítsük meg xD

Kérdező: és az ilyeneket pont nem látom xDDDDD

2015. jan. 2. 21:42
 14/26 A kérdező kommentje:
Jaaj, azt egyébként én is szeretem, amikor egy nagyon forgalmas úton nekiáll nagydolgozni :D Nincs is jobb, mint kutyagumit szedni a földről, miközben egyszerre három fiatal férfi jön veled szembe, és mind téged bámul (lány vagyok)... :3
2015. jan. 2. 21:42
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Történt bizony! De szemtanú nem volt rá, mivel egy falunak becézett tanyán lakunk, ahol a népsűrűség elég laza.

Akkor még csak egy kutyám volt, ő is még abban a korban és erőben, hogy telente a hámját használatba véve befoghattam a szánkó elé. Az utunk éppen egy szuperül lefagyott, kisebb dombon vezetett lefelé, örültem is neki, hogy legalább nem kell erőlködnie, önmagában is teljesen síkosra fagyott az út, még a lejtő is dob rajta, lesz itt tempó kéremszépen... Jól be is indult a buli, a kutyám vágtában nekilódult, siklott a szánkó, ahogy annak rendje, csak egyetlen hiba esett a számításba : a domb alján volt egy villanyoszlop. Olyan kan kutya pedig a világon nincsen, amelyiknek egy sarkon álló magányos oszlop ne bírna földöntúli csáberővel. Így ahogy kellett, kutyaszánom egyetlen tagja, a vezérkutya azzal a lendülettel, amivel jöttünk, bevágott egy jobbos kanyart, én meg mint a nyíl, mentem tovább egyenesen. Persze a szánkó hűséges volt, jött velem végig és végül jó öreg négylábú barátomat is magunkkal rántottuk, aminek a vége egy istenes nagy segges lett, a szánkó pedig fáradtan eldőlt. Potom két hétig fájt aztán az egész hátsó sárvédőm, de ezt leszámítva mind a hárman egyben maradtunk. Kár, hogy nem volt egy önjelölt cameraman kéznél, mai napig jót lehetne rajta röhögni.:)

2015. jan. 2. 21:43
 16/26 anonim ***** válasza:

11-es:

Annál is jobb :D Megyeszékhelyen lakom, 10 km-re van egy falu amit nagyon szeretek, oda szoktunk kirándulni kutyival. Szóval egy falun és megyeszékhelyen is végig kellett sétálnom :D

/1-es és egyben 9-es voltam/

2015. jan. 2. 21:44
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer a kutyám séta közben odament egy padon békésen falatozó hajléktalanhoz, és elkunyerálta tőle a kaját. Rendes volt, adott neki. :D Nekem meg égett a pofám, nem győztem elnézést kérni és elrángatni.

Az is elég ciki tudott lenni, amikor vendég jött, és ahogy levette a kabátját, a kutya hátulról jó mély szagmintát vett. :) Főleg ha az illető szoknyában volt. :)

2015. jan. 2. 22:26
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Most hogy írod, azt az enyém is szereti, hogy benéz a lányok szoknyája alá. Amíg a bátyámnál volt kölcsön, ez nem is volt probléma, teljesen jól funkcionált csajozós kutyaként és állítólag átlagon felüli ízléssel rendelkezik :D
2015. jan. 2. 22:32
 19/26 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem ide tartozik, de ne futtasd betonon a kutyát, nem tesz jót az ízületeinek.
2015. jan. 2. 22:36
 20/26 ödi2 ***** válasza:
100%

Több mint húsz évig éltem Hollandiában. Egy rehabos nj volt velem,program vége felé,szval nem volt semmi gond vele,sétáltunk csak.

Rengeteg utcazenész van nyáron a parkokban,megálltunk egy csajt hallgatni,klasszul nyomta... Egyszercsak nagy káromkodás és röhögés,megfordulok és a szomszéd padnál hegedülő pasi földön lévő tokjába kulázott éppen a nj kutyám...! :D

Nna ez ciki volt...! :D

2015. jan. 2. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!