Kutyagazdik, veletek történt már bármilyen "ciki" dolog sétáltatás közben?
Egyes: ezt filmesítsük meg xD
Kérdező: és az ilyeneket pont nem látom xDDDDD
Történt bizony! De szemtanú nem volt rá, mivel egy falunak becézett tanyán lakunk, ahol a népsűrűség elég laza.
Akkor még csak egy kutyám volt, ő is még abban a korban és erőben, hogy telente a hámját használatba véve befoghattam a szánkó elé. Az utunk éppen egy szuperül lefagyott, kisebb dombon vezetett lefelé, örültem is neki, hogy legalább nem kell erőlködnie, önmagában is teljesen síkosra fagyott az út, még a lejtő is dob rajta, lesz itt tempó kéremszépen... Jól be is indult a buli, a kutyám vágtában nekilódult, siklott a szánkó, ahogy annak rendje, csak egyetlen hiba esett a számításba : a domb alján volt egy villanyoszlop. Olyan kan kutya pedig a világon nincsen, amelyiknek egy sarkon álló magányos oszlop ne bírna földöntúli csáberővel. Így ahogy kellett, kutyaszánom egyetlen tagja, a vezérkutya azzal a lendülettel, amivel jöttünk, bevágott egy jobbos kanyart, én meg mint a nyíl, mentem tovább egyenesen. Persze a szánkó hűséges volt, jött velem végig és végül jó öreg négylábú barátomat is magunkkal rántottuk, aminek a vége egy istenes nagy segges lett, a szánkó pedig fáradtan eldőlt. Potom két hétig fájt aztán az egész hátsó sárvédőm, de ezt leszámítva mind a hárman egyben maradtunk. Kár, hogy nem volt egy önjelölt cameraman kéznél, mai napig jót lehetne rajta röhögni.:)
11-es:
Annál is jobb :D Megyeszékhelyen lakom, 10 km-re van egy falu amit nagyon szeretek, oda szoktunk kirándulni kutyival. Szóval egy falun és megyeszékhelyen is végig kellett sétálnom :D
/1-es és egyben 9-es voltam/
Egyszer a kutyám séta közben odament egy padon békésen falatozó hajléktalanhoz, és elkunyerálta tőle a kaját. Rendes volt, adott neki. :D Nekem meg égett a pofám, nem győztem elnézést kérni és elrángatni.
Az is elég ciki tudott lenni, amikor vendég jött, és ahogy levette a kabátját, a kutya hátulról jó mély szagmintát vett. :) Főleg ha az illető szoknyában volt. :)
Több mint húsz évig éltem Hollandiában. Egy rehabos nj volt velem,program vége felé,szval nem volt semmi gond vele,sétáltunk csak.
Rengeteg utcazenész van nyáron a parkokban,megálltunk egy csajt hallgatni,klasszul nyomta... Egyszercsak nagy káromkodás és röhögés,megfordulok és a szomszéd padnál hegedülő pasi földön lévő tokjába kulázott éppen a nj kutyám...! :D
Nna ez ciki volt...! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!