Kutyagazdik, veletek történt már bármilyen "ciki" dolog sétáltatás közben?
Igen:D
A kutyám mindig akkor végzi nagy dolgát és pont nehezen pottyan ki a barna amikor jönnek hátulról :D nem tudom mit gondolhatnak..de kellemetlen:D
Akkor volt,hogy húgom kutyáját sétáltattam és a zebra kellős közepén szart(tök forgalmas zebra amúgy) Na az is felemelő érzés volt :D
Akkor volt,hogy a kutyám a járda közepére pottyantott hirtelen lehajolok, szedem fel,erre hátulról belém jön egy pasi :D (nő vagyok amúgy) bocsánatot kérünk erre tök véletlenül kiesik a zacsi a kezemből :D
Ciki még az,hogy 3 zacskót viszek és 4x kakkantanak az ebek.
Most így ennyi jutott eszembe :D
Ez ma történt: a cipőmnek van egy csatja, a fűző meg nagyon hosszú, és akárhogy kötöm, úgyis hosszú marad a hurok. Elég sokszor akadt már bele a csatba.
Hát ezt ma elfelejtettem - teljes sebességgel száguldottam végig a belváros kellős közepén a járdán, mert én így is futtatom a kutyát. Egyszer csak éreztem, hogy nem tudom rendesen emelni a lábam, és majdnem hatalmasat estem, csak hál' Istennek (vagy nem hála) jó az egyensúlyérzékem, és ahelyett, hogy pofára estem volna, előredőlve ugrándoztam vagy három métert, mint egy beszívott kacsa aki épp indiántáncot próbál járni... A kutya meg ijedtében ugyanúgy ugrándozott mellettem miközben ilyen sokkos tekintettel bámult rám, az emberek meg ott sírtak a röhögéstől... Kínomban én is sírtam a röhögéstől :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!