Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vélemények? Nektek melyik...

Vélemények? Nektek melyik vált be?

Figyelt kérdés

Ezekről a kutyatápokról gyűjtök véleményt. Csak olyan írjon aki etet/etetett vele. Véleményekre vagyok kíváncsi esetleg besorolná egy 5ös skálán.

-josera lamb and rice

-happy dog natur croq

-happy dog supreme sensible africa

-Bosch Adult Hal & Burgonya

-Bosch Adult bárány & rizs

-ACC High Energy bárány/rizs

2015. jan. 2. 18:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

10 éve volt egy csirkeallergiás kutyánk azóta egyik sem kap csirkét.

Táphoz szokott kapni vadhúst főzve , hetente egyszer csűlőkcsontot . Nagyon jól néznek ki, széklet is tökéletes.

Happy dogot nem próbáltam,remélem írnak véleményt többen is róla.

Pl. A brit mindenkinek szinte bevált olvasotta szerint,nekem nem .

2015. jan. 3. 11:26
 12/13 anonim ***** válasza:
A Happy dog Afrikat tudom ajánlani,nagyon szereti a kutyám és sose okoz gondot ha néha veszek neki.Nem ezzel etetek,ezt néha kapja csak az íze kedvéért.Csirkeallergiás a kutyám így real nature wildernesse halast eszik és N&D bárányos áfonyás tápot.
2015. febr. 20. 21:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Happy Dog Natur croq nekünk egyik kutyánál sem vált be, lefyogytak tőle. Happy Dog Africát evett egy darabig az allergiás kutyánk, pár hónapig jó volt, de kissé összeesett tőle a kutya. Boscht is próbáltuk, nem vált be.

AMit ajánlani tudok: Orijen (mi ezzel etetünk régebb óta, nagyon bevált), Acana, Wolfsblut, GranataPet, Taste of Wild.

2015. máj. 1. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!