Vélemények? Nektek melyik vált be?
Ezekről a kutyatápokról gyűjtök véleményt. Csak olyan írjon aki etet/etetett vele. Véleményekre vagyok kíváncsi esetleg besorolná egy 5ös skálán.
-josera lamb and rice
-happy dog natur croq
-happy dog supreme sensible africa
-Bosch Adult Hal & Burgonya
-Bosch Adult bárány & rizs
-ACC High Energy bárány/rizs
Ezek közül konkrétan egyikkel sem etettem. A joserából a kids-el és a festivállal, ezek beváltak, alapból jó tápnap tartom a joserát, főleg az emotion termékcsaládot.
Illetve ACC-vel is etettem, de a simával, nem a high-al. Azzal annyira nem voltam megelégedve, nem volt szép tőle a kutya.
Ezek közül csak a happy dog natur croq-al etettem huzamosabb ideig. Nekünk bevált.
A joseraból egy kóstoló csomagot próbáltunk, azt is szívesen ette a kutya. A többiről nincs tapasztalatom.
Jelenleg Arion senoir-t eszik a kutya. (ezt nyertük)
Kicsit tartottam tőle, mert csirke alapú, de nagyon jól bevált. A kutya szívesen eszi, a széklete, kedve normális, és az ára is elfogadható. (azt hiszem ha elfogy, ilyet fogok rendelni. 8000 Ft körül van 15 kg.
Egyébként kölyök korától kezdve kb.3 éves koráig Acana bárányos tápot evett. Ezt nagyon imádta, de mostanra elég drága lett. Aztán egy rendezvényen nyertünk egy 15kg-os Happy Dogot és ez annyira bejött, hogy kb.2 évig ezt kapta.
Aztán megnyertük ezt a mostani tápot, és ez is remekül bevált.
Acanával én nem etettem csak a tesóm,de hát nem is jellemezném milyen rossz volt nekünk.
Nagyon sok szuperprémium,prémium tápot kipróbáltunk hát 90% a nekünk nem vállt be.
ARION Breeder Salmon & Rice evvel vannak tapasztalataim , kb. annyi elment ,de ezért az árért inkább Josera.
Josera Lamb Rice é Farmina Top Salmon nekem ez vállt be .
Csak nemsokára érkezik a harmadik kutya és ezeket a tápokat veszik ,dícsérik és gondoltam kikérem a véleményeteket.
Én is sokat kísérleteztem,de így kevesebbet kell, ha van távpontom ;)
Josera lamb ricét se ajálják nagy mozgásigényű kutyának nálam mégis bevált. Top farmina meg elejétől tökéletes volt.
Ez nem tartozik a kérdéshez.
Házikosztal nem etetek kutyát a maradékot a disznók kapják.
miénk is tápot kap, de a házikoszt néha elengedhetetlen :)
a jó húslevesnek farháttal nincs párja, kérdezd a kutyámat :D (most pro plan-t eszik, de végigette a palettát az Orijen, Josera-n kívül). legjobban a pro plan, és a eukanuba vált be, illetve az acana, gondolom az íze miatt zabálta két pofára. illetve imádta a happy dogot, de megkérdőjelezhető volt a minősége széklet alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!