Happy bella pelenka Nektek mennyire vált be? Vélemények, tapsztalatok? Megéri?
Szia!
Mi ezt használjuk, az 1es méretet a kisfiamnak aki 2 hetes. Eddig nem folyt ki belőle semmi, megvagyok elégedve a minőségével!
1-2-es méretnél kipirosodott tőle a lányom, mondjuk nem csak ettől a fajtától, kicsit túlérzékeny volt még akkoriban. 3-4-5 méretben nagyon bevált!
később a fiamnál szinte csak azt használtuk.
nem merev de irtó strapabíró és hatalmas mennyiséget képes befogadni. a combgumija is nagyon jó, de a legjobb, hogy hátul a derékrészen is gumis, meg a tépőzárnál is elasztikus, így a soványka lányomra meg a masszív fiamra is kényelmes volt + balesetmentes. Annyi, hogy nem illatosított, és nem dizájnos, de nekem ez nem volt szempont.
4-es vagyok
Az kimaradt, hogy egyébként a gumírozása szerintem nagyon szuper, talán a legjobb. Viszont reggelre elég izmos pisi-szag lengte körbe a lányomat, szóval az, hogy nem illatosított, enyhe kifejezés, mert sok pelus nem illatos, mégsem lesz ennyire pisiszagú a gyerek benne.
És mi már nagyobb korban használtuk 4-es méretet azt hiszem...
Mi nagyon szerettük, aztán egyszer nem vettem észre, hogy a zacskóján lett egy ici pici "green tea" felirat (ami azelõtt nem volt), csak amikor már elkezdtük használni. Néhány darab után nagyon csúnya piros lett tõle a kisfiam feneke, úgyhogy nem használtuk tovább.
Azóta is csak olyat láttam az Auchannban (legalább is jó áron), a simát meg horror árban, úgyhogy azóta nálunk felejtõs.
De azelõtt tényleg nagyon bevált, nagyon szerettük, és jó áron is volt.
Egyébként magának a pelusnak is más színe volt, szóval ez tényleg más összetételü volt mint az elôzöek.
De a sima nekünk nagyon bejött.
Hú, az tényéleg jó áron van! Megnéznéd légyszi, hogy a zöld teás-e?
Mert ha nem, akkor én is veszek egy adagot. Köszi :)!
Köszi szépen :)!
A csomagolásán vagy egy egészen pici kis jelzés, alig észrevehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!