Akik panelban laknak, milyen fajta kutyátok van?
Én speciel egy 28 m2-es panel garzonban lakok Sopronban, és 20 kutyánk van.
A feleségem tart 3 palotapincsit és 1 dán dogot és 4 dalmatát.
Nekem 3 darab Bull Teerrierem van.
A fiamnak 5 tacskója van, a kislányomnak pedig 4 darab csau-csauja.
Tehát összesen 24-en lakunk a kutyáinkkal együtt a lakásban.
Szerintem nagyon jól válogattuk ki a fajtákat, mindezt Csányi Vilmos: A kutyák szőrös gyerekek című könyvének köszönhetjük.
Igaz, 28 m2 elég kevés, de a kutya az ember legjobb barátja, sőt a kutyáknak sokkal több esze van, mint az embereknek, ők is ugyanúgy családtagok nálunk, és ahogy a közmondás is mondja, sok jó ember kis helyen is elfér.
A kutyáink mozgás igényét pedig úgy elégítjük ki, hogy elvisszük őket erdőbe, a Lővérekbe sétálni.
A baj csak az, hogy a kutyagyűlölő erdész állandóan kötözködik, hogy miért nem teszünk rájuk pórázt, meg hogy oda pisil-kakil a kutya turista útra, meg be se hozzuk az erdőbe, mert zavarja a vadállatokat.
Abba is belekötött, amikor a fiam a kutyákkal motorozott az erdőben.
Nem tudom, hogy lehet olyan ember erdész, aki ennyire gyűlöli az ember hűséges négylábú társait?
Nagyon elmaradott ez a balkáni hely Magyarország!
Németországban senki nem kötött belénk, oda rendszeresen szoktunk Happy Zoo állatkertbe is járni.
Az anglikán egyházban pedig még úrvacsorát is kiszolgálnak kutyáknak.
Szigorítani kellene a magyar törvényeket, hogy minden kutyagyűlölő letöltendő börtönt kapjon.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
mekkora troll vagy te barátom
Miért lennénk én troll?
Bár megértem, manapság olyan kevés a normális ember, ha látnak egyet, el sem hiszik, hogy igaz.
Minél jobban megismerem az embereket, annál jobban szeretem a kutyámat: ez így igaz!
Bullterrier.
Napi 2-3 séta van, ha jelez, akkor persze több, de akkor csak gyorsan elvégzi a dolgàt. Öreg már, régen többször is mentünk.
"A kutyák éjjel-nappal vonyítottak a bezártságtól és a szűk hely kínjaitól"
Nem, valószínűleg a kevés mozgatástól és a nem megfelelő neveléstől vonyítottak, ugyanis az enyémeknek sem kell két négyzetméternél több, hogy kényelmesen aludjanak, amíg nem vagyunk itthon. Nem a lakás méretén múlik (az extrém eseteket kivéve, szóval három kaukázusi már tényleg gáz egy akármekkora lakásban is), hanem az életmódon.
#18: ugat a kutya? Ház az a dolga.
A barátnőmnek, aki szintén rokkantnyugdíjas, és a szintén édesanyjával lakik, ők meg 70 macskával élnek együtt egy Győr-Gyirmóti családi házban, és ők sem trollkodnak.
Van itt Győr-Gyirmóti? Mert akkor ő megtudja mondani, az egész falu ismeri őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!