Milyen fajta kutyátok van? Elmesélitek róla a legcikisebb/legviccesebb/legcukibb történetet?
Milyen fajta? Hogy hívják? Hány éves? Szuka(lány) vagy kan(fiú)? Mi a legviccesebb/legcikibb/legcukibb történet róla? Milyen színű? Csak érdeklődésből. ;)
Amúgy nekem 1 Törpe uszkárom van, szuka(lány), fehér, Panni a neve! :)
Legcukibb történet: Mikor nemrég megnyírták, bement minden egyes boltba, (olyan kis "peckesen") és mutogatta:
"Milyen szép vagyok! Megnyírtak" :D
Szia, nekem egy 4 éves Labrador retriverem van, Molly a neve, tehát lány.A legaranyosabb talán az volt, mikor építettük neki a házat, akkor 2 oldala már megvolt, és Molly elaludt a házban, de mi közben fúrtunk, kalapáltunk a füle mellett, és nem ébredt fel :-P
Aztán volt olyan is, hogy - miven vízi kutya - kivittük a közeli tóhoz, és meglátott egy vadkacsát. Gondolhatod mi volt...berántotta nevelőapámat a vízbe ;-)
A Te kutyusod is aranyos lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!