Hány évesek voltatok amikor először beleszerettetek egy fajtába - hogy történt - melyik fajta az - tart még a szerelem - hány évet vártatok rá hogy legyen ilyen kutyátok?
15, pitbullkeverék (a keverékhez is valamiért ragaszkodom :D). 11 évet vártam rá :)
Menhelyen nem volt nehéz beléjük zúgni, mindenütt ott voltak, és mindegyik tökéletes volt. Konkrétan az első két kutya, akivel foglalkoztam, az is pitkeverék volt, az egyik nagyon megmaradt bennem, szó szerint minden embertől rettegett. Mondjuk eleinte én is tőle, német vizsla egy hatalmas, széles pitbull fejjel, elég bizarr látvány volt, de annyira félt, hogy nem tudtam elmenni mellette. Úgy összehaverkodtunk, hogy amíg előtte mindenki elől bemenekült a házába, aki a menhely hátsó részére ment (számolta az embereket, nem jött elő, amíg mindenki vissza nem ért), értem kijött a háza elé és ordított, hogy menjek oda foglalkozni vele. Aztán egy fiatal csaj örökbe fogadta, azóta sem tudom, mi van vele :( De azt hiszem, vele kezdődött. A rehab is, meg a pitbull is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!