Nektek milyen fajta kutyátok van? (Vagy ha nincs is kutyátok de a kutyás ismerőseiteknek milyen fajta van? )
Házi feladat erről egy diagramot készíteni, hogy melyek a legelterjedtebb fajták és arra gondoltam, hogy itt megkérdezem és a válaszok alapján csinálom meg.
Csak írjátok le, hogy nektek milyen fajta kutyátok van,vagy akár a főnökötöknek vagy tanárotoknak vagy unokatestvéreiteknek, vagy a szomszédotoknak, vagy akárkinek akit ismertek.
Pl.:
Nekem labradorom van akárcsak a legjobb barátnőmnek. Az unokatestvéreimnek keverékük van, és a nagyimnak egy pulija. A tanárnőmnek is van egy kutyája ő is egy keverék. (Ez csak egy példa, lehet máshogy is. :))
A válaszokat előre is köszönöm nagyon sokat segítetek vele. :)
A fenti példát nemkövetve leírom mim van:
A szomszédbácsi Foxiját egy utcai kutyus meglátta, és egyből beleszeretett. Így lett az én foxi keverékem. Jó kutya, és nagyon barátságos.
nekem golden retrieverem van, a szomszédnak keverék
a környékünkön van még egy vizsla, 4 németjuhász, egy labrador, egy rottweiler meg egy ilyen kis szobakutya, de az nem tudom milyen fajta
mostanában nagyon elterjedt a fehér westie :) rengeteg ilyet látok az utcákon sétáltatva. Az unokatesóméknak is ilyen van 2. A másik unokatesómnak puli és pumi keverék, kicsit bolond :))
bár nem volt kérdés, de nekem berni pásztorkutyám lesz majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!