Szerintetek ő milyen fajta kutyus?
Figyelt kérdés
Pitbullként hoztuk el, de egyik ismerősöm azt mondta, hogy nem az. Én meg nem tudom eldönteni:D:/
2014. szept. 21. 09:22
2/9 anonim válasza:
olyan mintha jack russel féle lenne
5/9 anonim válasza:
Na itt egy tipikus szaporítós átverés áldozata... :D
Pitbullként hoztuk, de egyébként jobban hasonlít a Jack Russel Terrierre... Semmi gond, aranyos kutyus, de ne érjen váratlanul ha nagyra nő, vagy nagyon beteges lesz. :)
Máskor ne vegyetek ilyen helyről kutyát, ennyi az egész...
6/9 anonim válasza:
Jah, Jack Russel féle, de irtó cuki. Ne törődj vele, ha nem pitbull-szerű veréb. :)
7/9 anonim válasza:
Jack Russel, esetleg Beagle keverék lehet. Gondolom az OLX-en vagy másik hirdetős oldalon akadtál rá a kutyára.
8/9 A kérdező kommentje:
Igazából keresztapuméké, csak ott voltam én is mikor hazavittük. Keresztapám egyik ismerősétől hoztuk egyébként:/
2014. szept. 21. 12:07
9/9 anonim válasza:
De ennyi hozzáértéssel, jobb h nem lett pitbullotok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!