Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Felelőtlen vagyok? Mit tegyek...

Felelőtlen vagyok? Mit tegyek abban az esetben, hogy a feleségem ki nem állhatja?

Figyelt kérdés

hat hónapos american staffordshire terrierünk van.

7 éves kislányom, 12 éves fiam.

veszélyes lehet rájuk?

hogyan puhítsam feleségemet, hogy ne féljen a kutyátol?

rendkívűl jámbor, gyermekeimhez hozzá nem nyulna.

2010. febr. 4. 12:31
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
85%

Tök igazuk van az előttem íróknak, a kutyák maguktól nem támadnak, ez a fajta is csak akkor veszélyes, ha úgy nevelik.

NEkünk a szomszédunk tart stafford kutyákat, de tök aranyosak, kicsi unokájuk van és az se fél a kutyáktól (persze mindig szülői felügyelettel!)

Ha kutyatámadás érte, nem valószínű, hgoy hamar hozzászokik, gondolom most minden kutyától fél.

Mindenképp beszéljétek meg, mert a kutya is nagyon jól megérzi, hgoy ki szereti és ki nem?

A gyerekeid hogy viszonyulnak hozzá?

MErt, ha ők szeretik, akkor lehet, hgoy a feleséged is hamarabb megbékél vele.

2010. febr. 4. 12:48
 12/52 A kérdező kommentje:

igen szoktunk csak nagyon sértődékeny. mostanában még az is hozzájött, hogy a kedves anyósom kavarja a ...

borzasztóan ragaszkodom az ebhez, mivel fiam is nagyon régen vágyott rá, én is mivel gyerekkoromban nem volt pénz kutyára.

állategészségőr vagyok egy kutatóintézetben.

2010. febr. 4. 12:49
 13/52 A kérdező kommentje:

Nagyon szeretik a gyerekeim, a kutyát különösebben nem rendítette meg a támadás. erős idegzetű szülei voltak.

az anyaeb is jámbor jószág, az apa is. fedezőkan az apja. interchampion.

2010. febr. 4. 12:52
 14/52 anonim ***** válasza:
77%

mért lettem lepontozva, mert bemásoltam egy kommentet amit a kérdező írt egy másik kérdésnél?

Amúgy a te feleséged, te ismered, együtt éltek x éve... nem is értem:S

2010. febr. 4. 12:54
 15/52 anonim ***** válasza:
76%
az agresszió lehet öröklött, ill. tanult. mivel írod, milyen jó minőségű kutya, elég kicsi az esélye, hogy ideggyenge legyen. a tanult agresszió más. oda kell rá figyelni, suliba járni rendszeresen, szakemberek közé, akik tudnak segíteni kutyaügyben, ill ennél a fajtánál fontos a szocializáció, kiemelten. vidd sokat emberek és állatok közé, ha nyugodt, jutalmazd felkockázott virslivel, próbáld elérni hogy figyeljen rád. Sok dícséret, kevés büntetés de jókor. Ha szereted, és minden megadsz neki ami a boldog kutyaéletéhez szükséges, feladatok, játék, testmozgás, megfelelő étrend, nagyon kicsi az esélye hogy támad. A spánielek pl. kutatásokkal bizonyítottan többet támadnak... ennyit erről
2010. febr. 4. 13:00
 16/52 anonim válasza:
73%
Hát mondd meg a feleségednek ( én az vagyok és nekünk is ilyenünk van) hogy nem fog senkit sem bántani a gyerekeket meg egyenesen imádja! Sok sikert!
2010. febr. 4. 13:02
 17/52 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem a legnagyobb gond az, hogy a kutya nem a család teljes egyetértésével került hozzátok. A kutya nem cserepes virág! Pénzbe kerül, foglalkozni kell vele, stb. Olyan kicsit, mint egy plusz gyerek. Családos emberként erről nem lett volna szabad egyedül döntened. hogy legyen-e.
2010. febr. 4. 13:07
 18/52 anonim ***** válasza:
70%

Ne haragudj, de a feleséged egy buta nő lehet. Aki nem szereti az állatokat, annak a szívében sem kedvesség, sem gondoskodás nem lakozik.

Próbáljon meg belegondolni, egy szegény embereknek kiszolgáltatott kiskutya helyzetébe, aki azt sem tudja mért rúgnak belé, hiszen ő csak létezik. Micsoda ember, nő az ilyen?! Ne mondja hogy a gyerekeit félti, mert ez csak a kifogása lenne. Meg sem hallanám, mert nem ez az igazság. Ő fél tőle, és buta hogy megértse, egy állatot ugyanúgy lehet és kell is szeretni mint egy embert.

A feleséged olvasson kutyás könyvet, vagy beszélj vele szépen, és mond meg neki, hogy a viselkedése nem tetsző, és nem kedves. Én otthagynám a francba! Nem emiatt a kutya miatt, hanem ez csak egy jelzés, hogy milyen személy ő. Nem illetek össze.

2010. febr. 4. 13:09
 19/52 A kérdező kommentje:

sajnos ilyen!

nem egyedül döntöttem, mert korábban ő is mondta, ha a fiam jól tanul, majd lessz kutya

2010. febr. 4. 13:19
 20/52 anonim ***** válasza:
85%

De hát ez a kutya nagyon édes. Megnéztem a lapját. Hogy lehet tőle félni?!

Szerintem ha nevelve van,akkor nem lesz gond vele.

Pont a minap láttam egy hasonlót,az is olyan játékos volt,alig tudtam eljönni tőle.:))

2010. febr. 4. 13:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!