Felelőtlen vagyok? Mit tegyek abban az esetben, hogy a feleségem ki nem állhatja?
hat hónapos american staffordshire terrierünk van.
7 éves kislányom, 12 éves fiam.
veszélyes lehet rájuk?
hogyan puhítsam feleségemet, hogy ne féljen a kutyátol?
rendkívűl jámbor, gyermekeimhez hozzá nem nyulna.
Tök igazuk van az előttem íróknak, a kutyák maguktól nem támadnak, ez a fajta is csak akkor veszélyes, ha úgy nevelik.
NEkünk a szomszédunk tart stafford kutyákat, de tök aranyosak, kicsi unokájuk van és az se fél a kutyáktól (persze mindig szülői felügyelettel!)
Ha kutyatámadás érte, nem valószínű, hgoy hamar hozzászokik, gondolom most minden kutyától fél.
Mindenképp beszéljétek meg, mert a kutya is nagyon jól megérzi, hgoy ki szereti és ki nem?
A gyerekeid hogy viszonyulnak hozzá?
MErt, ha ők szeretik, akkor lehet, hgoy a feleséged is hamarabb megbékél vele.
igen szoktunk csak nagyon sértődékeny. mostanában még az is hozzájött, hogy a kedves anyósom kavarja a ...
borzasztóan ragaszkodom az ebhez, mivel fiam is nagyon régen vágyott rá, én is mivel gyerekkoromban nem volt pénz kutyára.
állategészségőr vagyok egy kutatóintézetben.
Nagyon szeretik a gyerekeim, a kutyát különösebben nem rendítette meg a támadás. erős idegzetű szülei voltak.
az anyaeb is jámbor jószág, az apa is. fedezőkan az apja. interchampion.
mért lettem lepontozva, mert bemásoltam egy kommentet amit a kérdező írt egy másik kérdésnél?
Amúgy a te feleséged, te ismered, együtt éltek x éve... nem is értem:S
Ne haragudj, de a feleséged egy buta nő lehet. Aki nem szereti az állatokat, annak a szívében sem kedvesség, sem gondoskodás nem lakozik.
Próbáljon meg belegondolni, egy szegény embereknek kiszolgáltatott kiskutya helyzetébe, aki azt sem tudja mért rúgnak belé, hiszen ő csak létezik. Micsoda ember, nő az ilyen?! Ne mondja hogy a gyerekeit félti, mert ez csak a kifogása lenne. Meg sem hallanám, mert nem ez az igazság. Ő fél tőle, és buta hogy megértse, egy állatot ugyanúgy lehet és kell is szeretni mint egy embert.
A feleséged olvasson kutyás könyvet, vagy beszélj vele szépen, és mond meg neki, hogy a viselkedése nem tetsző, és nem kedves. Én otthagynám a francba! Nem emiatt a kutya miatt, hanem ez csak egy jelzés, hogy milyen személy ő. Nem illetek össze.
sajnos ilyen!
nem egyedül döntöttem, mert korábban ő is mondta, ha a fiam jól tanul, majd lessz kutya
De hát ez a kutya nagyon édes. Megnéztem a lapját. Hogy lehet tőle félni?!
Szerintem ha nevelve van,akkor nem lesz gond vele.
Pont a minap láttam egy hasonlót,az is olyan játékos volt,alig tudtam eljönni tőle.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!