Kutya vagy macska gazdi vagy?
Milyen fajta az állat? kor?
Mi a legkedvesebb, legviccesebb élményetek együtt?
Mire tanított?
Mi a kedvenc konzerv étele?
Hogyan fogadt benneteket, vagy aki jön hozzátok?
-2 kutya keverék egyik 6 másik 11 éves
-Sok van :)
-hűséget tanított
-pontosan nem tudom de mindegyiket
- vonyít ugat ugrál akárcsak a másik:D
13 éves kutyusom(lány, fekete kicsi barnával), 6 éves kutyusom(lány, fekete kicsi fehérrel), 1 éves cicám(vörös kandúrka) és 1 hós cicám(vörös-fehér kandúrka) van!
A kutyusok sintértelepről mentettek, a cicák utcáról, keverék mind!
Nincs kedvenc élményem, mindent imádok velük kapcsolatban, rengeteg szép emlékem van róluk, ők a legjobb barátaim, mindig velem vannak, jóban rosszban! Ők sosem hagynak magamra! Az idős kutyusom mindent megeszik, kedvence a hal és a tej(kicsit cicás, dörzsölődzködni is szokott:D), a fiatalabb kutyusom szó szerint mindent befal, a cicáim közül ugyanígy, a fiatalabb most ismerkedik az ételekkel, de bármit betol, amit elé teszek, a nagyobbik nagyon válogatós, mondjuk úgy, hogy neki mindig más a kedvence:D
Ők nagyon hálás, kedves állatok, bár a cicusok imádnak rosszalkodni, a nagyobbik most tanítja a picit a gonoszságokra:D A pici már amikor a lépcsőházban vagyok hallom, hogy az ajtóban sípol:D A nagyobbik meg szó szerint dörömböl, kapar az ajtón, mikor hallja, hogy jövök:D Az időseb kutyusom sajátossága a pörgés, körbe körbe, ha izgatott, amikor jövök haza, vagy ha le kell mennie, mindent így jelez, én meg találjam ki épp mit szeretne:D A fiatalabb nagyon ugrálós, alig térdig ér, de felugrik az arcomig, hogy képen nyaljon:D Azután mindannyian körülülik a táskámat, dugják a nózijaikat, amikor mondom, hogy még nem, akkor várnak és ha kipakoltam, akkor verseny van kié a táska, de sosem tépik szét, csak elviszik, hogy ráfeküdjenek, illetve a nagyobb cicám belefekszik és imádja, ha hordozom vagy a fiatalabb kutyus húzza táskástul:D
Rengeteget tudnék mesélni, nem lehet betelni velük:)
Egy dobermannom van (szuka, fekete). 4 éves. Törzskönyvezett.
A legkevesebb élményünk az, mikor még pár hónapos volt, mindenhova követett (még a kádba is beakart mászni), lefekvés idő volt, és az ágyam mellett volt a kis vacka. 2 órával később arra ébredtem, hogy a kutyám a fejemre fekszik és ott akar aludni. Erről azóta leszoktattam.
A legviccesebb élményünk, mikor átjöttek az unoka testvéreim itt aludni, a kisebbik fiúcska (5 éves), lefeküdt a hintaágyra enni. De ez már vacsora idő bolt és elaludt. A szendvics pedig a kezében maradt. Jött a kutyus és finoman kicsente az ételt a kezéből.
Még tanított az idő beosztásra és a türelemre.
Konzerves ételt nem adok neki, csak kicsi szemű száraz tápot, amit nem kell nagyon megrágni, mert ha iszik vizet, akkor a hasába feldagad.
Ha hazajövök akkor mindig odarohan hozzám, és leül elém. Addig ül még megnem hallja azt, hogy "oké". Ekkor a nyakambaugrik.
Ha a családommal jövök, akkor ugyanez van. A többieknek csak oda egy, hogy megsimogassák. Ha idegen jön be úgy hogy én nem vagyok ott akkor nagyon mérges és ugat.
Imádom őt. Ő a világ legjobb kutyája számomra.
Kutya, labrador. 14 évesen hagyott itt 3 hónapja, 1 hét múlva jön egy 10 hónapos labi.
Életemben először lesz kölyökkutyám. Kíváncsian várom!
A kutya: feltétlen szeretetre, hűségre, megbocsátásra, életigenlésre.
Előző labim rossz evő volt, a leendő elvileg mindent és mindent.
Előző labim 8 évesen került hozzám kinti tartásból lakásba. Nulla problémával. Állítólag szökős volt, a sétáknál ezt nem vettem észre (igaz, rengeteget sétáltunk). Ugrálós volt, amiről gyorsan leszokott. A leendő kiskölyök: csupa rejtély és meglepetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!