Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya vagy macska gazdi vagy?

Kutya vagy macska gazdi vagy?

Figyelt kérdés

Milyen fajta az állat? kor?

Mi a legkedvesebb, legviccesebb élményetek együtt?

Mire tanított?

Mi a kedvenc konzerv étele?

Hogyan fogadt benneteket, vagy aki jön hozzátok?

2014. dec. 28. 17:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

4 éves amstaff keverék

Ha klikkerrel formálunk, gyakran ajánl fel olyan dolgokat, amiktől elnevetem magamat. :)

Mire tanított?

Folyamatosan felügyeli a lelkibékém. :) Ha nem vagyok jól, nem tudok vele sem igazán hatékonyan dolgozni, mert folyamatosan kihasználja.

Nyers húst eszik, sosem kap konzervet.

Mindenkit imád, de nem pofátlan.

2015. febr. 23. 19:50
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Boxer-6 hónap

Macska szibériai erdei: másfél év

Még az előző kutyám volt, mikor vettük a cicát és annyira összebarátkoztak, hogy a cica már szopizni próbált a kutyából :D

Arra tanítottak az állatok, hogy jobban meg tudnak nyugtatni, mint sokszor egy ember erre képes lenne! Nem tudnak hazudni és szeretnek önzetlenül!

Nincs kedvenc ételük, mert mindent megesznek, illetve hazudok, bármilyen hús, ami nyers, az jobban ízlik, mint pl ma a csirkemáj nyersen.

Örömmel fogadják a vendégeket.

2015. júl. 28. 21:18
 13/25 anonim ***** válasza:
89%

Mindkettő.

Cica: házi keverék, 3 éves.

Legviccesebb élmény: hát..kicsit undi, de mindig addig nyávog az embereknek, amíg fel nem veszik az ölükbe, aztán szertartásba kezd, és saját magát szopizza.. és ezt eljátssza mindenkivel

Mire tanított..hát igazából példamutató anyuka, mert amíg nem volt kiivartalanítva és voltak kiscicái, volt 1x 9 db, és mindnek hozott naponta egeret, mikor már ehettek..:)

Nem annyira csípi a konzervet, inkább nyers csirkehús vagy alultasakos (alutasakos?) :D

Ha megérkezünk, akkor jön a kapuhoz mint egy kutya..mással bizalmatlan, de ha látja, hogy kedvesek, akkor bújik..:)

Kutya: stafforshire jellegű, 2 éves

Legkedvencebb élmény: amikor a kertben patkányozik, és ás.. Mert úgy csinálja, hogy kiszagolja a lyukat, nézi, nézi..aztán összekuporodik a lyukhoz, és kilövi magát a levegőbe (ugrik egyet), rá a lyukra, és fújtat, kapar, nagyon elkezd ásni.. de a jelenet nagyon vicces:D

Megtanított a feltétel nélküli szeretetre, önbizalmat adott, megtanított, hogy ne hallgassak másra, hanem csak a saját szívemre (sokan útálják, én pedig őket..:))

Konzervből bármi jöhet, imádja.

Minket nem mindig vesz észre, a fekhelyéről puffog egyet, de ha felébred, akkor annyira riszálja a fenekét, hogy fordul folyamatosan:D

A hozzánk érkezőt haraggal fogadja, fröcsög, majd' kiugrik a bőréből, aztán bejön az idegen, látja hogy barátkozunk, és utána ő is barátkozik:D:D

2015. júl. 29. 18:44
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy 2 éves házi macskám van.

A legkedvesebb élményem, amikor reggelente bebújik az ölembe.

A legviccesebb az, amikor játszik és bepörög, olyankor sokszor nekimegy a szekrénynek és utána bután néz. Nem érti, hogy mi van. :)

Leginkább a a gondoskodásra tanított meg. Reggelente fel kell korán kelni megetetni, nem lehet neki azt mondani, hogy várjál.

Konzervet nem eszik, csak prémium száraz tápot kap.

Mindig örömmel fogad és vár haza. Az idegeneket utálja. Konkrétan, ha valaki meg akarja simogatni egyszerűen megharapja. A felnőtteket egy kicsivel jobban elviseli, mint a gyerekeket. Az utóbbitól egyenesen frászt kap. Kicsit antiszociális.

2016. febr. 4. 17:25
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg egyik se, de volt már mindkettő (kutya: német juhász, macskák: keverék).

Most kollégista vagyok így nincs lehetőségem állatok tartására, de a jövőben ha lesz rá lehetőségem mindenképp szeretnék újra kutyát/macskát (vagy akár mindkettőt).

2016. márc. 15. 22:02
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Kutya. :)

Tacskó mix szuka, 1 éves.

A legkedvesebb az, amikor felveszem, és belefúrja a fejét a nyakamba. A legviccesebb az volt, amikor párom hívta, hogy gyere-gyere!, ő meg odakúszott a kanapén, és izomból képen prüszkölte. :D Aztán visszakúszott a helyére. Visítva nevettem.

Mire tanított?

Hogy több szeretet van bennem mint hittem. :)

Nem eszik konzervet.

Minket örömködve, másokat ugatva. :D

2016. márc. 24. 15:05
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Bichon Bolognese. O az egyetlen baratom a vilagon, csak o orvend nekem mikor hazajovok a munkabol.
2016. márc. 24. 16:42
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Mire tanított?

- Egy Shibam van, meg most no be a feje lagya (remelem).

- Futottunk egymas mellett es megijedt beugrott a labam ala es szegenynek a labara leptem. En is nagyon nagyot estem fajt mindenem, de karomban rohantam vele haza es ugrasztottam asszonyt hogy megyunk ugyeletre. Elmentunk, mikor kiszalltunk az autobol es mar csak picit santitott, es egy masik kobor macskat epp jatekra hivott. AZ az erzes, hogy semmi gond, es az ijedsegen kivul nagyobb baja nem lett...hat nem tudom esett-e mar le nagyobb ko a szivemrol, akkor es ott.

- Turelemre, sok-sok turelemre.

- Nem nagyon van valtozatosan etetjuk, de a spenotot imadja (fozve nyersen mindegy).

- Leul es nagyon csovalja a kis "kuglofkajat (curly tail), megvarja amig elrendezkezdsz (cipo kabat levetel stb), utana legugolsz/leterdelsz melle akkor atolel es nagyon szenyalja az arcom. Erdekes modon az idegeneket foleg idosebbeket nagyon kedveli (meg nalunk is jobbanXD).

2016. márc. 24. 17:53
 19/25 anonim válasza:

Kutya

Jack Russel keverek

6 honapos

Felelosegre

2016. ápr. 1. 11:24
 20/25 anonim ***** válasza:

Kutyus :3

4.5 éves havanese kan.

Neve: Mázli

2016. máj. 5. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!